Το "Ευχαριστώ" των καρκινοπαθών

Τρί, 26/10/2021 - 06:21

Από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου ΕΛΠΙΖΩ ευχαριστεί δημοσίως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οιννουσών κ. Μάρκο που άκουσε την κραυγή αγωνίας μας για την ανάγκη αποπεράτωσης της αίθουσας χημειοθεραπείας στο νοσοκομείο Χίου.

Η απόφασή του να στηρίξει του καρκινοπαθείς του νησιού μας, στην πραγματοποίηση ενός απαραίτητου και λειτουργικού μόνιμου χώρου ,για την υλοποίηση των χημειοθεραπειών τους, δωρίζοντας ενα σημαντικό χρηματικό ποσό από το ταμείο του αντιφυματικού αγώνα ,δίνει κουράγιο, δύναμη και ελπίδα, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά του καρκίνου.

Δεν είμαστε μόνοι μας. Με την ολοκλήρωση των εργασιών της αίθουσας, ένα χρόνιο όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα.

Θα σταματήσει η ταλαιπωρία μας σε νοσοκομεία των Αθηνών, η οικονομική αφαίμαξη των ιδίων και των οικογενειών μας, η ψυχική μας ανησυχία για την επόμενη φορά, και πολλά αλλα ακόμα που περνάμε κατά την διάρκεια της δοκιμασίας των χημειοθεραπειών.

Ευχαριστούμε όσους πολίτες συνέβαλλαν οικονομικά με την οποιαδήποτε μικρή η μεγάλη βοήθεια μπορούσαν, την διοίκηση και την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου μας, που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου, για μας.

Ευχόμαστε υγεία χαρά κι ευτυχία, αγαθά που λαχταρούμε και προσμένουμε όλοι».

Σχετικά Άρθρα