Γ. Μανάρας: Από σήμερα σε χρήση η μεγάλη πισίνα του "Ιωνικού"

Την επόμενη Δευτέρα θα δοθεί και η μικρή
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 08/11/2022 - 12:17

Από σήμερα παραδίδεται στους χρήστες τους το Ιωνικό Κολυμβητήριο, για την ακρίβεια η μεγάλη δεξαμενή, ενώ η μικρή -καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα δοθεί σε χρήση από την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως είπε πριν λίγο από το Ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δ. Χίου, Γιάννης Μανάρας, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να περιοριστούν τα όποια προβλήματα εμφανίζονται λόγω του ότι το κολυμβητήριο τέθηκε εκτός λειτουργίας 7 μήνες και ο μηχανολογικός του εξοπλισμός (λέβητες, καυστήρες, σωληνώσεις) και εξαιτίας της παλαιότητάς τους παρουσιάζουν ζημιές.

Στην παρούσα φάση η δεξαμενή ξεκινά τη λειτουργία της με 22,5 βαθμούς κελσίου και μέρα με την ημέρα ανεβαίνει και όπως είπε, αν δεν προκύψουν άλλα προβλήματα, μέχρι το Σάββατο, που είναι ο αγώνας του ΝΟΧ, θα έχει φτάσει στους 24 βαθμούς, ώστε να διεξαχθεί στο Ιωνικό, όπως προσδοκούν και οι παράγοντες της ομάδας.

Σημειώνεται ότι παράλληλα αυτό το διήμερο γίνονται εργασίες για την επανατοποθέτηση του ηλεκτρονικού πίνακα αλλά και για την λειτουργία των κλιματιστικών μονάδων. 

Ενέργειες, είπε ο Γ. Μανάρας, γίνονται ώστε το κολυμβητήριο να είναι έτοιμο να δεχθεί και τον ατμό από τη ΔΕΗ - όσο μπορεί να του παρέχει το εργοστάσιο- γι'αυτό και έχει σταλεί για μηχανικό καθαρισμό στην Αθήνα ο ένας από τους δύο εναλλάκτες.

Παράλληλα, τόνισε, σε συνεργασία με το Δήμαρχο Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, υπάρχει πρόβλεψη ποσών, τόσο για το 2022 όσο και για το 2023 ,για την κάλυψη του αυξημένου ενεργειακού κόστους λειτουργίας του κολυμβητηρίου.

apo_simera_se_hrisi_i_megali_pisina_toy_ionikoy

Σχετικά Άρθρα