Τρί, 12/11/2024 - 14:10
Γευστικούς περιπάτους, υπόσχεται στους επισκέπτες της Χίου, ο Ιδ.Φορέας Τουρισμού και η ΕΤΑΧ, που συνεργάστηκαν σε μια σειρά δράσεων με στόχο την ανάδειξη της Χίου ως γαστρονομικό προορισμό.
Στο πλαίσιο αυτό γαστρονομικοί συντάκτες επισκέφθηκαν τη Χίο και με στη στήριξη επαγγελματιών εστίασης δημιούργησαν συνταγές με τοπικά προϊόντα σε διάφορα σημεία της Χίου με τη στήριξη και της ΕΤΑΧ στο πλαίσιο του διατοπικού προγράμματος «Γεύσεις Ελλήνων, εκλεκτός Ελληνικός πολιτισμός».
Επόμενο βήμα , στο ίδιο πρόγραμμα, εκπαιδευτικά σεμινάρια αλλά και μελέτη για το μανταρίνι της Χίου.
Για το ίδιο θέμα επισυνάπτεται σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΤΑΧ.