“Για προσωπικούς λόγους χτυπάει το ΚΤΕΛ ο Δ/ντής Α’/βάθμιας”

Πυρά του Προέδρου του Υπεραστικού στις καταγγελίες Κελεπερτζή για θέματα ασφάλειας στη μεταφορά των μαθητών
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 21/01/2016 - 15:58

Σε προσωπικές διαφορές που έχει μαζί του αποδίδει ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, Γιώργος Καραμήτσος, τις αναφορές του Δ/ντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αριστείδη Κελεπερτζή, ότι υπάρχουν ζητήματα ασφάλειας στη μετακίνηση μαθητών από και προς τα σχολεία. Χθες σε δηλώσεις του στην “Α” ο κ. Κελεπερτζής σημείωσε ότι αυτά αφορούν τόσο στις ζώνες ασφαλείας που πρέπει να υπάρχουν στα λεωφορεία, όσο και στη χρήση λεωφορείων τα οποία δεν έχουν απολυμανθεί μετά τη μεταφορά προσφύγων.

Ο κ. Καραμήτσος περνά στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας ότι τα λεωφορεία έχουν όλα ζώνες ασφαλείας, όσο δε για το θέμα της απολύμανσης, κάνει λόγο για ένα μεμονωμένο περιστατικό που συνέβη προχθές, σημειώνοντας ότι ο οδηγός του λεωφορείου που μετέφερε μαθητές μετά από πρόσφυγες δεν καθάρισε το όχημα και γι’ αυτό απολύθηκε.

Τα βέλη του στράφηκαν προσωπικά στον κ. Κελεπερτζή και τη σύζυγό του, που είναι διευθύντρια στο Σχολικό Κέντρο Καμποχώρων, κατηγορώντας τους ότι ασκούν πολεμική στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ στερώντας του πόρους από δρομολόγια που έχει εκτελέσει στο σχολείο των Καρδαμύλων, υπόθεση για την οποία το ΚΤΕΛ έχει προσφύγει στα δικαστήρια.

“Πέντε χρόνια που ήταν προϊστάμενος ο κ. Κελεπερτζής το Υπεραστικό ΚΤΕΛ ήταν εντάξει και το τελευταίο εξάμηνο έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα; Σ’ αυτήν την απορία θα ήθελα κάποια απάντηση”, κατέληξε ο κ. Καραμήτσος.

Η “Α” επικοινώνησε με το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αριστείδη Κελεπερτζή, ο οποίος επεσήμανε ότι οι αναφορές του είναι συγκεκριμένες και υπάρχουν έγγραφα που πιστοποιούν το αληθές των λόγων του, επιφυλασσόμενος το αμέσως επόμενο διάστημα να παρουσιάσει νέες αναφορές που υπάρχουν και στηρίζουν τα λεγόμενά του για προβλήματα στη μεταφορά των μαθητών.

 

Γιώργος Καραμήτσος - Πρόεδρος Υπεραστικού ΚΤΕΛ - Ασφαλής η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία

Σχετικά Άρθρα