Χτενίζεται ο χλοοτάπητας στο γήπεδο του Δαφνώνα

Προχωρούν οι εργασίες συντήρησης σε 6 δημοτικά γήπεδα σε όλη τη Χίο
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 06/07/2021 - 13:36

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις βελτίωσης και επισκευών σε αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη την Χίο, με στόχο την νέα αγνωστική περίοδο οι αθλητές και οι πολίτες να τα βρουν όλα έτοιμα.

Αυτό ανέφεραν ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου Γιάννης Μανάρας, επισκεπτόμενοι το Δημοτικό Γήπεδο Δαφνώνα στο οποίο  εκτελούνται εργασίες συντήρησης στον χλοοτάπητα.

«Κληρονομήσαμε πολλά προβλήματα στις αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε  τις παρεμβάσεις όπου χρειάζεται είτε στην πόλη, είτε στην περιφέρεια» ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου, υπογραμμίζοντας ότι αυτή την περίοδο θα γίνουν εργασίες βελτίωσης και επισκευών σε 6 δημοτικά γήπεδα.

«Στόχος μας είναι όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν αθλητές και πολίτες να επιστρέψουν σε έτοιμες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, συμπληρώνοντας ότι εκτός του έργου για την συντήρηση γηπέδων ξεκινά άμεσα και η συντήρηση των αποδυτήριων  του Κλειστού Γυμναστηρίου.

«Στα Δημοτικά γήπεδα, όπως αυτό του Δαφνώνα, κάνουμε εργασίες συντήρησης ( χτένισμα) του χλοοτάπητα,  ενώ μετά ξεκινούν οι εργασίες και στο Δημοτικό Στάδιο Αγ. Γεωργίου Συκούση», τόνισε ο κ.  Μανάρας.

ergasies_syntirisis_se_6_dimotika_gipeda

Σχετικά Άρθρα