Χίος, Παρασκευή 19 Ιουλίου

Η "Ανθρώπινη διαδρομή" της Ευριδίκης Σκυριώτη

Κυρ, 17/02/2019 - 07:40

Μια αξιοθαύμαστη περίπτωση, όπως και άλλες παρόμοιες από παιδιά των Βορειοχώρων πριν από αρκετά χρόνια ήταν το πάθος τους να σπουδάσουν, είναι και η συνταξιούχος Γυμνασιάρχης Ευρυδίκη Σκυριώτη.

Ξεκινώντας από τα Νενητούρια, η ζωή της προβάλλεται στην εκπομπή «Ανθρώπινες Διαδρομές» στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 7 και στις 11.00 μ.μ. 

Σ' αυτήν περιγράφει στον Δημήτρη Φρεζούλη με γλαφυρό τρόπο το ξεκίνημα, την εξέλιξη και την κατάληξη μιας ενδιαφέρουσας ζωής.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 19/07/2019 - 16:08

Σε σειρά υποστηρικτικών δράσεων προς τους προσκυνητές της Αγίας Μαρκέλλας θα προχωρήσει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου την Κυριακή 21 Ιουλίου παραμονή της εορτής της Αγίας.

Συγκεκριμένα ειδικά προς τούτο συνεργεία θα προσφέρουν νερό και αναψυκτικά στους πεζοπόρους προσκυνητές και θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό αντιπυρικής προστασίας στα διερχόμενα αυτοκίνητα. 

Τα συνεργεία θα βρίσκονται από τις 7.00 μ.μ. της Κυριακής στα ακόλουθα σημεία: Γιαννάκι, Κόμβος Σιδηρούντας, μετά τη Βολισσό.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται:

Στο Επιμελητήριο Χίου και τους κ. Ζ. Μαϊστράλη και κα Αν. Λιβανού  για την επικοινωνία με τους επαγγελματίες:

  • Αντιπροσωπείες Αθηνάδη
  • Εμπορική ΕΠΕ
  • ΑΜΠΕΛΟΣ ICE
  • ΒΙΚΟΣ
  • Σίμο Παπαλεωνίδα
  • ΧΑΡΑ Super Market

 

Επίσης απευθύνονται ευχαριστήρια στην Ιχθυόσκαλα Χίου και τον  Κ. Στούπο και στις εθελοντικές ομάδες Αγ. Γεωργίου Συκούση, Λιθίου, Όμικρον.