Η Κιβωτός ευχαριστεί

ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 17/09/2021 - 15:48

Τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου και ο πατέρας Αντώνιος μέσω ανακοίνωσης τους προς τα μέσα ευχαριστούν θερμά τον Πολιτιστικό Τομέα Δημοτικής Ενότητας Καρδαμύλων για την υπέροχη φιλανθρωπική δράση που με τόση αγάπη διοργάνσε για να υποστηρίξει την νέα σχολική χρονιά που τώρα ξεκινάει.

Πιο αναλυτικά ευχαριστεί τους κάτωθι φορείς:

• Τον Πολιτιστικό Τομέα Δημοτικής Ενότητας Καρδαμύλων

• Το Δίκτυο Α.Μ.Α.Δ.Ε.Σ – Μορφωτικό Σύλλογο Αμάδες

• Τον Σύλλογο των απανταχού Βικιανών Χίου «ΤΟ ΒΙΚΙ»

• Τον Σύλλογο Καμπιών και Αγρελωπού Χίου το «ΚΑΣΤΕΛΙ»

• Τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πυτιός

• Τον Σύλλογο «ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» Σπαρτούντας

• Τον Φιλιπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων

Επίσης ευχαριστέι τους μουσικούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή Πέτρο Μαθιούδη (τραγούδι), Αντώνη Τολιδάκη (βιολί), Θωμά Παραδείση (κανονάκι), Δημήτρη Κοντό (λαούτο), και Ιγνάτιο Αναγνώστου (κρουστά).

«Μας δίνει μεγάλη χαρά και πολύ κουράγιο, το 'αγκάλιασμα' σας στην προσπάθεια που συντελείται στην Κιβωτό του Κόσμου, να χαρίσει στα παιδιά που είδαν πρόωρα και άδικα το άσχημο πρόσωπο της ζωής μια ασφαλή, πλούσια σε δημιουργικές εμπειρίες και χαρούμενη παιδική ζωή. Μια αξέχαστη μουσική βραδιά αγάπης και προσφοράς για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, την οποία στήριξαν πολλοί συμπολίτες μας και κάλυψαν ανάγκες των παιδιών μας. Καθημερινά, οι υποχρεώσεις μας απέναντι στα παιδιά μας αυξάνονται και προσπαθούμε με ήθος, σεβασμό και αγάπη για το καλύτερο δυνατόν.

Ευχαριστούμε πολύ και πάλι για την ουσιαστική συνεισφορά σας και ευελπιστούμε πως η σχέση αγάπης και ενδιαφέροντος την οποία μας εκδηλώσατε θα συνεχιστεί και στο μέλλον με την ίδια ευαισθησία και αγάπη προς τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου, τα οποία και αυτά μέσα από την καρδιά τους, σας ευχαριστούν πολύ.
Ευχόμαστε υγεία, αγάπη και ευημερία σε εσάς και στις οικογένειές σας! Ο Θεός να σας έχει καλά!» αναφέρει στο κλείσιμο της ανακοίνωσης της.

Σχετικά Άρθρα