Κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί για την παραλιακή ζώνη Καρφά - Μ. Λιμιώνα

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 12/04/2019 - 14:28

 

Αφορμή για τη δημιουργία τους το κτίριο  Γιαμού το οποίο έβλεπαν να καταρρέει χωρίς να γίνεται τίποτα. Αιτία η ανάγκη δημιουργίας ενιαίου μετώπου για να αντιμετωπιστούν ζητήματα που χρόνια ταλανίζουν την παραλιακή ζώνη από τον Καρφά μέχρι και το Μέγα Λιμιώνα.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών περιοχής Καρφά, Αγίας Ερμιόνης και Μέγα Λιμιώνα δημιουργήθηκε και τη Δευτέρα στις 5.30 μ.μ. στο κέντρο Καρατζά θα γίνει γενική συνέλευση στην οποία καλούνται επαγγελματίες της περιοχής – ακόμη κι αν δεν είναι ακόμη μέλη του μπορούν να το εγγραφούν τώρα-  για να αναδείξουν την πρώτη διοίκησή του.

«25 χρόνια δραστηριοποιούμαι σ’αυτήν την περιοχή και με εξαίρεση το έργο του βιολογικού καθαρισμού και τη δημιουργία πεζοδρομίου, τα οποία μάλιστα δεν εκτείνονται σε όλο το μήκος του δρόμου, δεν έχουν γίνει οι υποδομές που θα έπρεπε να έχει μια τουριστική ζώνη, όπως αυτή, με τον μεγαλύτερο αριθμό κλινών σε όλο το νησί», ανέφερε στο Ράδιο «Α» ο Γιάννης Καρράς από την προσωρινή διοίκηση του συλλόγου.

Ο ίδιος σημειώνει στα θετικά της συσπείρωσής τους το γεγονός ότι κατάφεραν π.χ. για το κτίριο του Γιαμού να δείξει ενδιαφέρον ο Δήμος, που το φώτισε και το μίσθωσε.

Στις προτεραιότητές τους, όπως είπε, να γίνει μια μελέτη ανάπλασης για όλη την παραλιακή ζώνη από Καρφά μέχρι Μ. Λιμιώνα.

Ο κ. Καρράς αναφέρθηκε και στη συνεργασία που έχουν τόσο με το Επιμελητήριο όσο και με τον υπό σύσταση ιδιωτικό φορέα τουρισμού, αλλά και τους κατοίκους στους συγκεκριμένους παραλιακούς οικισμούς,  προκειμένου από κοινού να διεκδικήσουν την αναβάθμιση της περιοχής

kapoios_prepei_na_endiaferthei_gia_tin_paraliaki_zoni_karfa_-_mega_limniona

Σχετικά Άρθρα