Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό του Παναγιώτη – Ραφαήλ

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 22/10/2019 - 17:10

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η κατάθεση των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τους κουμπαράδες του Δήμου Χίου και της Ε.Π.Σ. Χίου στο λογαριασμό του Παναγιώτη – Ραφαήλ Γλωσσιώτη.

Εκ μέρους του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Παιδείας και Εκπαίδευσης Γιώργος Πατεριμός και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Π.Σ. Χίου ο Στρατής Φεργαδιώτης κατέθεσαν το ποσό των 758,88 ευρώ που προέκυψε από τον οβολό των ανθρώπων του νησιού που θέλησαν να ενισχύσουν τον αγώνα για ζωή του μικρού Παναγιώτη.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 14/12/2019 - 20:09

Αυτή τη φορά η βροχή έδεσε με τη φωτεινότητα, τα Χριστούγεννα δέθηκαν και αυτά με τις καιρικές τους συνθήκες, το Αργέντικο έλαμψε ακόμα και κάτω από… ομπρέλες.

Έτσι παρά την βροχή, το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο έλατο φωτίστηκε, το Αργέντικο έλαμψε σε κάθε γωνιά του και περιμένει κάτω από καλύτερες συνθήκες όσοι επιθυμούν να το επισκεφθούν όλο αυτό το διάστημα των γιορτών.

Ο καπ. Λουκάς Κτιστάκης και η σύζυγος του, ζεστοί πάντα στην φιλοξενία τους παρέθεσαν ένα μικρό γεύμα στις αρχές και τους φίλους τους, ενώ ο Μητροπολίτης Χίου δεν παρέλειψε μαζί με τα «Χρόνια πολλά» να ευχηθεί ιδιαιτέρως στους ναυτικούς μας.

Παρόντες στην γιορτή ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης Αντιναύαρχος Λ.Σ., ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο Στρατιωτικός Διοικητής και λοιπές αρχές.

Το γεγονός για άλλη μαι χρονιά κάλυψε εκτός των τοπικών τηλεοπτικό συνεργείο του ΑντέναΣπάνιο αλλά τρεις... Ταξίαρχοι μαζί έστω και με πολιτική περιβολή