Παρ, 27/09/2024 - 13:59

Για στημένη διαβούλευση στο θέμα της εξόρυξης αντιμονίου στην Κέραμο, έκαναν λόγο στελέχη του ΚΚΕ σε συνέντευξη τύπου καλώντας τους πολίτες της Χίου να ξεσηκωθούν και να μην την επιτρέψουν.
Οι Λευτέρης Μπαρμπαγιάννης, Μάρκος Σκούφαλος και Γιώργος Αμπαζής, υπογράμμισαν μεταξύ άλλων ότι αυτό που παρουσιάζεται ως επένδυση σωτηρίας για την Βόρεια Χίο είναι η καταστροφή της καθώς θα επηρεάσει οχι μόνο το περιβάλλον αλλά και την υγειά των ανθρώπων.
Τα στελέχη του ΚΚΕ τόνισαν ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια από πλευρά τους για να ενημερωθούν κυρίως οι κάτοικοι της Βόρειας Χίου για το σχεδιασμό ενώ οι Μάρκος Σκούφαλος και Γιώργος Αμπαζής θα δώσουν τις δικές τους «μάχες» μέσα στο Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο αντίστοιχα.







































