Κλειστή στην κυκλοφορία η Μιχάλων για να γίνει υπερυψωμένη διάβαση

Παρ, 10/04/2020 - 15:49

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή προσβάσεων πεζών», έχει εκτελέσει διαπλατύνσεις πεζοδρομίων και θα κατασκευάσει και μια υπερυψωμένη διάβαση στην οδό Μιχάλων στο ύψος του Μουσείου και του Γηπέδου.

Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών κατασκευής αυτής της διάβασης, θα απαγορευθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μιχάλων από τη συμβολή της με την οδό Χρήστου Μάντικα έως τη συμβολή της με την οδό Μουσείου από τη Μ. Δευτέρα στις 13/04/2020 έως και την Μ. Τετάρτη στις 15/04/2020.

Επισημαίνεται ότι η διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται από την οδό Χρήστου Μάντικα. Οι οδηγοί που θέλουν να καταλήξουν στην οδό Μουσείου θα πρέπει να μην διέρχονται μέσω της οδού Μιχάλων, ενώ οι πεζοί και οι οδηγοί - όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου - θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης.

 

Σχετικά Άρθρα