Χίος, Τετάρτη 26 Ιουνίου

Κλειστό το ένα ρεύμα στην προκυμαία, για τον αγώνα των γυναικών

Από το ΝΟΧ έως το Λιμεναρχείο από τις 10.55 π.μ. μέχρι τις 12.20 μ.μ. την Κυριακή
Παρ, 15/03/2019 - 15:48

Όπως ενημερώνει το Λιμεναρχείο την Κυριακή το πρωί, 10:55 με 12:20, η παραλιακή οδός στο λιμάνι της Χίου   και  συγκεκριμένα  το  ρεύμα  κυκλοφορίας  από  την  πύλη  του  Ναυτικού  Ομίλου  Χίου  (οδός Κόκκαλη) ως το κτίριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου (οδός Νεωρείων), θα παραμείνει κλειστό, με σκοπό την ασφαλή χρήση από τον ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό συμμετεχόντων στον Αγώνα 5ο Chios Women’s Run.

Σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας κλπ κατά τις συγκεκριμένες προαναφερθείσες ώρες.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 26/06/2019 - 06:31

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου κάνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να προστατεύσουν τόσο τα δικά τους ζώα όσο και τα αδέσποτα από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού  .

Παρακαλούμε, σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση, να αφήνετε έξτρα μπολάκια με νερό στα ζώα σας και να τοποθετήσετε σε διάφορα σημεία στη γειτονιά σας δοχεία με νερό, ώστε να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση τα αδέσποτα της περιοχής, καθώς κινδυνέουν να πεθάνουν από δίψα.

Κρατήστε τα κατοικίδιά σας σε μέρος σκιερό!!

Αυτό ισχύει τόσο για σκύλους και γάτες, όσο και για ιπποειδή!

Τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας, καλό θα ήταν να βάλετε τα κατοικίδιά σας μέσα στο σπίτι, εφόσον υπάρχει κλιματισμός.

 

Παρακαλούμε εαν χρειάζεστε κάποια επιπλέον πληροφορία να επικοινωνήσετε με το Φιλοζωικό Σύλλογο Χίου.