Χίος, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Κλειστό για 10 ημέρες το δημοτολόγιο

Από τις 17 Ιανουαρίου κλείνει και το Ληξιαρχείο για το Μητρώο Πολιτών
Πέμ, 11/01/2018 - 15:52

Μόνο τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούνται από αύριο στις 3 το μεσημέρι μέχρι και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. από το δημοτολόγιο της Χίου, στο πλαίσιο της παύσης λειτουργίας όλων των δημοτολογίων πανελλαδικά για την εφαρμογή του Μητρώου Πολιτών από το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο το οποίο θα διασυνδέει 1036 υπηρεσίες Ληξιαρχείου και 325 υπηρεσίες Δημοτολογίου, καθώς και το Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών.

Όπως είπε στην «Α» η Λίτσα Λύκου από το ΚΕΠ Δήμου Χίου, κατά το διάστημα αυτό δεν θα γίνεται καμία ενέργεια από την Υπηρεσία Δημοτολογίων και δεν θα εκδίδονται πιστοποιητικά από τα Δημοτολόγια και τα ΚΕΠ. Για τον ίδιο λόγο δεν θα λειτουργήσουν και τα Ληξιαρχεία του Δήμου Χίου για το χρονικό διάστημα από 17-1-2018 έως και 21-1-2018.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 07/12/2019 - 08:40

Εδώ έρχονται δύσκολα τα χιόνια, εξ’ ου και ο ΑΪ Βασίλης δεν έρχεται με έλκηθρο αλλά με… βάρκα.

Όταν όμως υπάρχει όρεξη και φαντασία, Χριστουγεννιάτικο χωριό στήνεται και δίπλα στο κύμα.

Αυτό έγινε χθες στις Οινούσσες, όπου ο Δήμαρχος Γιώργος Δανιήλ εγκαινίασε το απόγευμα της Παρασκευής, στον χώρο του» Σινέ Ιωνία»τα ο πρώτο τουλάχιστον στο Αιγαίο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Οι πιτσιρικάδες, όπως προκύπτει και από φωτογραφίες της Ευγενίας χαλκιά το χάρηκαν, αλλά θα λέγαμε ότι ιδιαίτερα το χάρηκαν και οι μεγάλοι.

Σημειώστε ότι το Χριστουγεννιάτικο χωριό αποτελεί άλλο ένα πόλο έλξης για όσους έχουν παιδιά να επισκεφθούν στις Οινούσσες.

Όσον αφορά τον καιρό,  σιγά το εμπόδιο, ο χειμώνας πρέπει να έχει και λίγη… περιπέτεια.