Λύθηκε το... μεσανατολικό της σκίασης στην αίθουσα επιβατών εξωτερικού

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 09/06/2022 - 15:12

Με την τοποθέτηση ομπρελών στον περιβάλλοντα χώρο της αίθουσας επιβατών εξωτερικού στο λιμάνι λύθηκε το ζήτημα της σκίασης, ώστε τουλάχιστον οι προσερχόμενοι ταξιδιώτες από τον Τσεσμέ να μην περιμένουν, μέχρι να εξυπηρετηθούν, μέσα στον ήλιο.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ανέλαβε να καλύψει το χώρο με τις ομπρέλες -για τις οποίες πάντως έχουν ξεκινήσει οι πρώτες γκρίνιες για τα προβλήματα που προκαλούνται στην είσοδο και έξοδο οχημάτων από τα πλοία της γραμμής-.

Παράλληλα, όπως είπε ο Πρόεδρός του Λιμενικού Ταμείου, Κυριάκος Ζωάνος, τοποθετήθηκε εντός της αίθουσας ένα μηχάνημα με αναψυκτικά και νερό, ενώ υπάρχει μέριμνα και για την καθαριότητα του χώρου, από την καθαρίστρια του Τελωνείου και επικουρικά συνδράμει, όποτε χρειαστεί, το λιμενικό ταμείο.

Ο κύριος Ζωάνος σημείωσε ότι μέρα με την ημέρα αυξάνεται η επισκεψιμότητα από τον Τσεσμέ, τουριστών και αυτοκινήτων, εντοπίζοντας το πρόβλημα που υπάρχει στην αναμονή κάποιων εξ’αυτών στο τελωνείο, στο γεγονός ότι οι ώρες άφιξης των πλοίων είναι σχεδόν ταυτόχρονες.

«Οι εργαζόμενοι στο τελωνείο καταβάλουν προσπάθειες και ολοκληρώνουν γρήγορα τη διαδικασία. Αν υπήρχε χρονική απόσταση μισής ώρας ανάμεσα στα δρομολόγια, δεν θα περίμεναν στην ουρά», ανέφερε ο κύριος Ζωάνος, λέγοντας ότι προς αυτήν την κατεύθυνση επιχειρούν να βρουν μια λύση σε συνεργασία με τα πρακτορεία.

lythike_to_zitima_tis_skiasis_stin_aithoysa_epivaton_exoterikoy

Σχετικά Άρθρα