Με αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής άνοιξαν τα ξενοδοχεία

"ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ" ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ "ΧΑΝΔΡΗΣ" ΧΙΟΥ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 01/06/2020 - 14:55

Άνοιξαν τις πόρτες τους από σήμερα 1 Ιούνιου τα ξενοδοχεία δωδεκάμηνης λειτουργίας, επαναλειτουργώντας με αυστηρά πρωτοκόλλα υγιεινής, που θυμίζουν… νοσοκομείο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιάννης Νέος, διευθυντής του Ξενοδοχείου «Χανδρής» στην Χίο.

«Τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά αν και είναι προς την σωστή κατεύθυνση», ανέφερε ο κ. Νέος, συμπληρώνοντας ότι «πιο πολύ θυμίζει νοσοκομείο παρά ξενοδοχείο ο χώρος».

Σε κάθε σημείο υπάρχουν αντισηπτικά, ενώ τα τραπεζοκαθίσματα τόσο στους εσωτερικούς χώρους όσο και στους εξωτερικούς είναι σε μεγάλη απόσταση.

«Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να περάσουν από ειδική εκπαίδευση έτσι ώστε να πάρουμε το νέο ειδικό σήμα πιστοποίησης που φέρει τον τίτλο “Health First” και το οποίο θα είναι υποχρεωτικό για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που θα λειτουργήσουν κατά το έτος 2020» ανέφερε.

Μπορεί τα αυστηρά  μέτρα να έχουν αποδώσει, αλλά το κόστος για τα λειτουργικά έξοδα αυξάνεται και η κυβέρνηση θα πρέπει να το κατανοήσει και να βοηθήσει τους ξενοδόχους, τόνισε ο Γιάννης Νέος, μιας και οι κρατήσεις για τον Ιούνιο είναι μηδενικές.

me_aytira_protokolla_ygieinis_i_epanaleitoyrgia_ton_xenodoheion

Σχετικά Άρθρα