Με μεγάλη προσέλευση η αιμοδοσία της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 06/04/2021 - 13:43

Στήριξη στο τμήμα αιμοδοσίας Χίου προσέφερε η ΑΕΝ Μηχανικών Χίου, καλώντας όλους τους σπουδαστές της ανά την Ελλάδα, να αιμοδοτήσουν στον τόπο κατοικίας στους.

Σύμφωνα με τον διοικητή της ΑΕΝ Μηχανικών Γιάννη Μάργαρη, στην εθελοντική αιμοδοσία, εκτός από τους σπουδαστές της Χίου που προσήλθαν το πρωί τη Τρίτης στο ΚΑΠΗ, όλοι οι σπουδάστες που λόγω των μέτρων για την πανδημία παρακολουθούν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση, προσήλθαν στον τόπο κατοικίας τους και αιμοδότησαν.

«Είναι σημαντικό για όλους όσους χρειάζονται αίμα και προσέρχονται στο Νοσοκομείο να μπορούν να εξυπηρετηθούν», υπογράμμισε ο κ. Μάργαρης.

Για μια σημαντική κίνηση στήριξης του τμήματος Αιμοδοσίας Χίου, έκανε λόγο η ιατρός-βιοπαθολόγος Μαρία Παναγιωτέλη, τονίζοντας ότι η πανδημία έχει φοβίσει τους εθελοντές αιμοδότες με αποτέλεσμα να υπάρχει μειωμένη προσέλευση.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη  νοσηλεύτρια του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χίου Άννα Σωτηρίου, για όλο τον Απρίλιο, θα συνεχίζονται οι εθελοντικές αιμοδοσίες κάθε Τρίτη στον χώρο του ΚΑΠΗ, προκείμενου να καλύπτονται οι ανάγκες.

me_megali_proseleysi_spoydaston_i_ethelontiki_aimodosia

Σχετικά Άρθρα