Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Mε ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο Κέντρο Διημέρευσης Ατόμων με Αναπηρία

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 03/12/2019 - 13:15

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο Κέντρο Διημέρευσης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στο Νεχώρι, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνο.

Ο κ.Μπουγδάνος, συμβολικά λόγω της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, παρουσίασε τον χώρο λέγοντας ότι θα είναι ολοκληρωμένος πολύ νωρίτερα από τον Μάιο του 2020 που προβλέπει το χρονοδιάγραμμα.

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον ανάδοχο του έργου και από ότι βλέπουμε σε πολύ λιγότερο διάστημα από ότι είχαμε υπολογίσει το Κέντρο Διημέρευσης θα παραδοθεί στον Παγχιακό Σύλλογο ΑμεΑ», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, συμπληρώνοντας ότι άμεσα θα τοποθετηθούν τα κουφώματα.

«Θα γίνει ενεργειακή αναβάθμιση όλου του κτηρίου, διαμόρφωση εσωτερικού αλλά και του περιβάλλοντα χώρου προκειμένου να φιλοξενήσει τις δραστηριότητες των ατόμων με Αναπηρία», ανέφερε ο επιβλέπων του έργου, Κώστας Ανδρεάδης συμπληρώνοντας και ο ίδιος την σημαντική πρόοδο των εργασιών που θα επιτρέψει να παραδοθεί το έργο πολύ πιο σύντομα από ότι προέβλεπε το χρονοδιάγραμμα.

Θυμιζουμε ότι ο χώρος έχει παραχωρηθεί από τον Οίκο Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 15:46

Εντοπίστηκε νέο καταφανώς ψευδεπίγραφο – απατηλό μήνυμα, που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες.

H Aστυνομία παρακαλεί τους πολίτες να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα και «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό.

Για την υπόθεση αυτή διενεργείται έρευνα από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.