Χίος, Τρίτη 28 Ιανουαρίου

Mε ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο Κέντρο Διημέρευσης Ατόμων με Αναπηρία

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 03/12/2019 - 13:15

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο Κέντρο Διημέρευσης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στο Νεχώρι, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνο.

Ο κ.Μπουγδάνος, συμβολικά λόγω της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, παρουσίασε τον χώρο λέγοντας ότι θα είναι ολοκληρωμένος πολύ νωρίτερα από τον Μάιο του 2020 που προβλέπει το χρονοδιάγραμμα.

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον ανάδοχο του έργου και από ότι βλέπουμε σε πολύ λιγότερο διάστημα από ότι είχαμε υπολογίσει το Κέντρο Διημέρευσης θα παραδοθεί στον Παγχιακό Σύλλογο ΑμεΑ», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, συμπληρώνοντας ότι άμεσα θα τοποθετηθούν τα κουφώματα.

«Θα γίνει ενεργειακή αναβάθμιση όλου του κτηρίου, διαμόρφωση εσωτερικού αλλά και του περιβάλλοντα χώρου προκειμένου να φιλοξενήσει τις δραστηριότητες των ατόμων με Αναπηρία», ανέφερε ο επιβλέπων του έργου, Κώστας Ανδρεάδης συμπληρώνοντας και ο ίδιος την σημαντική πρόοδο των εργασιών που θα επιτρέψει να παραδοθεί το έργο πολύ πιο σύντομα από ότι προέβλεπε το χρονοδιάγραμμα.

Θυμιζουμε ότι ο χώρος έχει παραχωρηθεί από τον Οίκο Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 28/01/2020 - 17:44

΄Υστερα από την αναγγελία θανάτου του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ , πατέρα του επί σειρά ετών ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Λαογραφικού Πολιτιστικού Ομίλου Χίου «Λέων Αλλάτιος» κ. Κώστα Τριαντάφυλλου , το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, στα γραφεία του Ομίλου, σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14:00 και ομόφωνα αποφάσισε :

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
2. Να παραστούν τα μέλη του Ομίλου στη νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.
3. Να προσφέρει χρηματικό ποσό στο Γηροκομείο Χίου «Ζωρζής Μιχαληνός»
4. Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο και αντίγραφο να δοθεί στους οικείους του.