Χίος, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Μείον 21 εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και 9 στο ΕΚΑΒ

Τους ενημέρωσαν ότι στις 19 Νοέμβρη λήγουν οι συμβάσεις τους με το ΚΕΛΠΝΟ, καταγγέλλει ο Δ. Κουτσουράκης από το ΣΕΣΝΟΧ
Ακούστε το ηχιτικό
Παρ, 04/11/2016 - 16:04
Ηχητικό απόσπασμα: 

«Χωρίς περεταίρω εξηγήσεις ανακοίνωσαν σήμερα στους συμβασιούχους γιατρούς, νοσηλευτές κ.α. που είχαν προσληφθεί μέσω του ΚΕΛΠΝΟ, λόγω προσφυγικού, από τον περασμένο Φλεβάρη ότι οι συμβάσεις τους, που λήγουν στις 19 Νοεμβρίου, δεν θα ανανεωθούν. Πρόκειται για 21 εργαζόμενους, οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά στο να αντιμετωπιστούν σημαντικές ανάγκες όχι μόνο για τους πρόσφυγες αλλά και στην καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου, από τα εξωτερικά ιατρεία, μέχρι τις κλινικές, για να βγουν εφημερίες και βάρδιες και η αποχώρησή τους θα είναι ένα ακόμη πρόβλημα».

Τα παραπάνω δήλωσε, εξοργισμένος, όπως είπε, το μέλος του Σωματείου Εργαζομένων στο Σκυλίτσειο, Δημήτρης Κουτσουράκης, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Ράδο «Α» κατήγγειλε την Κυβερνητική πολιτική στο χώρο της υγείας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέσω του ΚΕΛΠΝΟ είχαν προσληφθεί 4 γιατροί (πνευμονολόγος, ορθοπεδικός, παθολόγος και παιδίατρος), 3 νοσηλευτές, 2 κοινωνικών υπηρεσιών, 1 ψυχολόγος, 1 μεταφραστής και 9 εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 12/12/2019 - 09:48

Με προβλήματα ξεκίνησε η ημέρα και σήμερα, όσον αφορά τις αεροπορικές πτήσεις, λόγω καιρού.

Ήδη η πρωινή πτήση της Ολυμπιακής από την Θεσσαλονίκη ακυρώθηκε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, ενώ με δύο ώρες καθυστέρησης εκτελεστηκε το αεροπορικό δρομολόγιο Αθήνα - Χίο.

Να σημειωθεί ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες το αεροσκάφος στη Χίο θα έπρεπε να βρίσκεται στις 8.05, ενώ αυτό αναχώρησε από Αθήνα στις 9.35 π.μ.

Σημειώνουμε ότι χθες εξαίτιας της έντονης νεροποντής, το αεροπλάνο από Χίο με προορισμό την Αθήνα παρέμενε για αρκετή ώρα στην πίστα του αεροδρομίου μέχρι να περάσει η κακοκαιρία ενώ το αεροπλάνο της Ολυμπιακής από Θεσσαλονίκη για Χίο έφθασε στο ύψος της Λέσβου, αλλά επέστρεψε στο Αεροδρόμιο "Μακεδονία" αφού δεν μπορούσε να προσεγγίσει τη Χίο.