Μην χάσετε το σημερινό Project Happiness

ΣΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ TV" ΣΤΙΣ 19.00 & 23.00, ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 15.00
Τρί, 29/01/2019 - 11:22

Στη σημερινή τηλεοπτική εκπομπή Project Happiness οι ειδικοί της ομάδας μας θα σας κρατήσουν συντροφιά με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Θα μάθουμε, με τη βοήθεια του στρατιωτικού κτηνίατρου Μάνου Βουγαζιανού, πόσο σημαντικό είναι να διατηρούμε τα αφτιά των κατοικιδίων μας καθαρά ώστε να μην παθαίνουν ωτίτιδες, θα γνωρίσουμε με τον συμβουλευτικό ψυχολόγο Μανώλη Κουκούλη το συναίσθημα της χαράς, θα θυμηθούμε, με την καθοριστική συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου και την καθοδήγηση της σχολής οδηγών "Εκπαιδευτική" τι κάνουμε όταν συναντήσουμε στο δρόμο ένα όχημα έκτακτης ανάγκης, θα διαπιστώσουμε μέσω του Βαγγέλη Μάρου από το iRepair Χίου γιατί πρέπει να προτιμάμε αυθεντικά καλώδια φόρτισης για τις συσκευές μας, θα πάμε στο Hercules Athletic & Fitness Center να κάνουμε με τον Περίανδρο Σαραντινίδη γυμναστική TRX, θα μάθουμε όλα όσα αφορούν την κετογονική διατροφή από τον κλινικό διαιτολόγο Αλέξανδρο Κουκούλη και τέλος θα γνωρίσουμε μία κεφάτη και πολλά υποσχόμενη θεατρική ομάδα, το «Παρασκήνιο 18».

Σήμερα, όπως και κάθε Τετάρτη, στις 19.00 και 23.00 και σε επανάληψη κάθε Πέμπτη στις 15.00, στην "Αλήθεια TV". Όλα τα επεισόδια μπορείτε να τα δείτε και εδώ.

Σχετικά Άρθρα