Χίος, Τρίτη 4 Αυγούστου

Μην χάσετε το σημερινό Project Happiness

ΣΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ TV" ΣΤΙΣ 19.00 & 23.00, ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 15.00
Τρί, 29/01/2019 - 11:22

Στη σημερινή τηλεοπτική εκπομπή Project Happiness οι ειδικοί της ομάδας μας θα σας κρατήσουν συντροφιά με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Θα μάθουμε, με τη βοήθεια του στρατιωτικού κτηνίατρου Μάνου Βουγαζιανού, πόσο σημαντικό είναι να διατηρούμε τα αφτιά των κατοικιδίων μας καθαρά ώστε να μην παθαίνουν ωτίτιδες, θα γνωρίσουμε με τον συμβουλευτικό ψυχολόγο Μανώλη Κουκούλη το συναίσθημα της χαράς, θα θυμηθούμε, με την καθοριστική συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου και την καθοδήγηση της σχολής οδηγών "Εκπαιδευτική" τι κάνουμε όταν συναντήσουμε στο δρόμο ένα όχημα έκτακτης ανάγκης, θα διαπιστώσουμε μέσω του Βαγγέλη Μάρου από το iRepair Χίου γιατί πρέπει να προτιμάμε αυθεντικά καλώδια φόρτισης για τις συσκευές μας, θα πάμε στο Hercules Athletic & Fitness Center να κάνουμε με τον Περίανδρο Σαραντινίδη γυμναστική TRX, θα μάθουμε όλα όσα αφορούν την κετογονική διατροφή από τον κλινικό διαιτολόγο Αλέξανδρο Κουκούλη και τέλος θα γνωρίσουμε μία κεφάτη και πολλά υποσχόμενη θεατρική ομάδα, το «Παρασκήνιο 18».

Σήμερα, όπως και κάθε Τετάρτη, στις 19.00 και 23.00 και σε επανάληψη κάθε Πέμπτη στις 15.00, στην "Αλήθεια TV". Όλα τα επεισόδια μπορείτε να τα δείτε και εδώ.

Σχετικά Άρθρα

ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΡΙΕΤΙΑ
Τρί, 04/08/2020 - 15:31

Για τρία ακόμη χρόνια ανανεώθηκε η θητεία της Ελένης Κανταράκη στην διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου με την ίδια να εκφράζει την ικανοποίηση της που θα μείνει στην Χίο.

«Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Χίου έτσι ώστε να διεκδικήσει αύξηση των κλινών αλλά και πρόσληψη προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων», ανέφερε η κ.Κανταράκη τονίζοντας ότι κάθε τι που γίνεται στο Νοσοκομείο είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς.

Παράλληλα η διοικητής του Νοσοκομείου Χίου κατέθεσε την αισιοδοξία της για την ολοκλήρωση των εργασιών που θα λύσουν τα κτιριακά  προβλήματα  έτσι ώστε οι Χιώτες, όπως χαρακτηριστικά  ανάφερε, να έχουν το νοσοκομείο που τους αξίζει.