Project Happiness

 • project_happiness_69i_ekpompi_1722021

  Σε αυτό το επεισόδιο Project Happiness βλέπουμε από την Αγγελική Θρουβάλα του Pastry Sinners τα βασικά εργαλεία ζαχαροπλαστικής, ακολούθως μαθαίνουμε από τον Αλέξανδρο Βαβούλη του κομμωτηρίου Hair Play πώς μπορούμε να περιποιηθούμε σωστά τα βαμμένα μας μαλλιά, ο Αλέκος Ευγενής από το Κέντρο Shoes μας λέει τι δερμάτινα παπούτσια να διαλέξουμε στις εκπτώσεις και τέλος ενημερωνόμαστε για τους κινδύνους που ελλοχεύουν, ειδικά για τα παιδιά, στο διαδίκτυο, μέσω μίας διαδικτυακής, αποκαλυπτικής και συνάμα σοκαριστικής έρευνας, που πραγματοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού», με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ασφαλούς διαδικτύου.

 • project_happiness_68i_ekpompi_1022021

  Άλλο ένα επεισόδιο της επιχείρησης… ευτυχία κι ας δούμε τι θα δούμε σε αυτό. Θα μάθουμε λοιπόν, από την φυσικοθεραπεύτρια Αγγελική Μπάρα, τεχνικές πρόληψης μυοσκελετικών διαταραχών κατά την εργασία, θα γνωρίσουμε μέσω του στρατιωτικού κτηνίατρου Μάνου Βουγαζιανού τις νόσους ανώτερου αναπνευστικού της γάτας, θα δούμε από την Αποστολία Ξηρομερίσιου του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, πόσο σημαντική είναι η οριοθέτηση στα παιδιά και τέλος θα ανακουφίσουμε με τη βοήθεια της καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Σέβης Κωστοπούλη, πόνους στον αυχένα και την πλάτη με το μέθοδο pilates.

 • project_happiness_67i_ekpompi_322021

  Να ‘μαστε αισίως και στον τελευταίο μήνα του χειμώνα, αλλά στην αρχή ακόμη της νέας χρονιάς και ευκαιρία να αναλογιστούμε λίγο τις σχέσεις μας με τους γύρω μας, για παράδειγμα με τα αδέλφια μας, όπως μας προτρέπει η ψυχολόγος Μαρία Τσικουδή-Καλαγκιά. Ίσως και ευκαιρία να ξεκινήσουμε γυμναστική σαν την μέθοδο PILATES, στην οποία μας μυεί η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Σέβη Κωστοπούλη από το SK Wellness studio αλλά και να θυμηθούμε τι είναι ο υποθυρεοειδισμός του σκύλου, από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό. Τέλος θα δούμε τι μας προτείνουν ενήλικα στελέχη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για την αντιμετώπιση της βίας και του εκφοβισμού στα παιδιά.

   

 • project_happiness_66i_ekpompi_2712021

  Με αγορά ξεκινά το σημερινό μας επεισόδιο. Αρχικά μαθαίνουμε από την Ειρήνη Κρεατσούλα του καταστήματος Secret αν υπάρχει ο τέλειος γυναικείος στηθόδεσμος, μετά βλέπουμε εκπτώσεις σε παπούτσια από τον Αλέκο Ευγενή του “Kentro Shoes”, ακολούθως γνωρίζουμε από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό μία συνήθη δυσάρεστη κατάσταση που πολλές φορές ταλαιπωρεί τα κατοικίδιά μας, τον εμετό και τέλος ακούμε ενδιαφέροντα πράγματα για την επίδραση του διαζυγίου στα παιδιά από την ψυχολόγο Πηνελόπη Σπεντζούρη του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου.

   

 • project_happiness_65i_ekpompi_2012021

  Σε αυτό το επεισόδιο της εκπομπής Project Happiness, εν μέσω πανδημίας, χειμώνα και με τα μαγαζιά πλέον ανοιχτά, πάμε πρώτα στην αγορά όπου η Δέσποινα Παπαγιαννάκη από το κατάστημα Fransa της Χίου μας δείχνει all time classic κομμάτια για τη γυναικεία ντουλάπα, στη συνέχεια γνωρίζουμε τα αερόφυτα από τη Δέσποινα Λαπαρδά του Αγρόκηπου, μαθαίνουμε τη σημασία των αγνών υλικών στην παρασκευή γλυκών, από την Αγγελική Θρουβάλα του Pastry Sinners και τέλος θα ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο αλλά υπαρκτό φαινόμενο, αυτό της ενδοοικογενειακής βίας, από τον παιδοψυχίατρο Γιώργο Πυλαρινό.

   

 • project_happiness_63i_ekpompi_1312021

  Στο επεισόδιο αυτό της επιχείρησης… ευτυχία ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός μας μιλάει για τον υποθυρεοειδισμό του σκύλου, η ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια Αποστολία Ξηρομερίσιου από το Κέντρο Παιδιού & Εφήβου, αναφέρεται στο θυμό των παιδιών, η φυσικοθεραπεύτρια Αγγελική Μπάρα μας δείχνει τη σωστή στάση σώματος στις καθημερινές μας δραστηριότητες ενώ τέλος ο Αλέξανδρος Βαβούλης από το κομμωτήριο Hair Play παρουσιάζει την τεχνική ξανοίγματος etoilage.

   

 • project_happiness_63i_ekpompi_-_612021

  Καλή Χρονιά! Σε αυτό το επεισόδιο κάνουμε αρχή με τη γνωριμία της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, από την ψυχιατρική νοσηλεύτρια Μαρία Ρημική, στη συνέχεια μαθαίνουμε για τον αναπαραγωγικό κύκλο του σκύλου και της γάτας, από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό, βλέπουμε με τη βοήθεια της makeup artist του καταστήματος Bonita, Κικής Ζαννάρα, τι πινέλα πρέπει να έχουμε απαραιτήτως στο νεσεσέρ μας και τέλος θέτουμε τους στόχους μας για τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε με την καθοδήγηση της ψυχολόγου Μαρίας Τσικουδή-Καλαγκιά.

 • project_happiness_62i_ekpompi_30122020

  Βαδίζουμε ολοταχώς προς την υποδοχή του νέου έτους, αδημονώντας μάλιστα να φύγει ο παλιός που τόσο πολύ μας ταλαιπώρησε και μας ταλαιπωρεί με την πανδημία του νέου κορωνοϊού. Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε μικρούς & μεγάλους μας έχουν στρέψει εκτός των άλλων και σε εκτεταμένη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών. Έτσι δικαίως και οι γονείς ανησυχούν για το χρόνο που δαπανούν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο. Πώς να το αντιμετωπίσουν μας εξηγεί ο παιδοψυχίατρος Γιώργος Πυλαρινός. Ακολούθως μαθαίνουμε από τη φυσικοθεραπεύτρια Αγγελική Μπάρα για την τεχνική Beautystim, που χρησιμοποιείται σε μυοσκελετικές παθήσεις αλλά και για αισθητικούς λόγους, καθώς και για τα φυτά που μπορούμε να τοποθετήσουμε σε εσωτερικούς χώρους από τη Δέσποινα Λαπαρδά του γεωπονικού καταστήματος «Αγρόκοσμος». Τέλος ξαναθυμόμαστε πώς φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικη πάβλοβα, από την Αγγελική Θρουβάλα του Pastry Sinners αφού κανείς δεν θα πει όχι όταν σερβιριστεί στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας.

 • project_happiness_61i_ekpompi

  Στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα, που θα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει έως τώρα. Διαφορετικό όμως είναι λόγω πανδημίας και το εμπόριο που πλέον επιτρέπεται με τηλεαγορές και τηλεπαραγγελίες, όπως μας εξηγεί ο Αλέκος Ευγενής, από το Κέντρο Shoes. Όμως δεν πτοούμαστε. Συνεχίζουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας, ακόμη και φορώντας μάσκα, όπως μας δείχνει η Κική Ζαννάρα από το κατάστημα Bonita, μαθαίνουμε για τα μαλλιά μας όλα όσα αφορούν τις βαφές, από τον Αλέξανδρο Βαβούλη του κομμωτηρίου Hair Play και με τη βοήθεια ειδικών, σαν την ψυχολόγο Μαρία Τσικουδή-Καλαγκιά, γνωρίζουμε πώς να διαχειριστούμε σωστά τα συναισθήματά μας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

 • project_happiness_60i_ekpompi_161220

  Μπορεί το σκηνικό γύρω μας να μην είναι και στα καλύτερά του αλλά η επιχείρηση ευτυχία συνεχίζεται… Με τη βοήθεια των ειδικών μας θα προσπαθήσουμε όχι μόνο να σας κρατήσουμε καλή παρέα αλλά και να σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές και ιδέες για να αξιοποιήσετε όπως εσείς νομίζετε. Σήμερα κάνουμε αρχή με ιδέες για να στολίσουμε το σπίτι μας, μέσω της Ρούλας Μονιούκα από το κατάστημα Regina. Ειδικά τώρα που πρέπει να μένουμε μέσα, τι πιο καλό παρά να δημιουργήσουμε και μία ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα. Και μιας και το κλείσιμο στο σπίτι συνεπάγεται μεγαλύτερη ενασχόληση με τη μαγειρική, δείτε στη συνέχεια, από την Αγγελική Θρουβάλα του Pastry Sinners, μία πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη συνταγή. Όσο για το εμπόριο την εποχή του κορωνοϊού, βρίσκει κι αυτό σιγά σιγά το δρόμο του, όπως μας εξηγεί η Δέσποινα Παπαγιαννάκη από τα καταστήματα Raxevsky & Fransa της Χίου. Δεκέμβρης μήνας, ο πρώτος του χειμώνα και τι λέτε τα ζώα κρυώνουν; Σας έχουμε την απάντηση από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό, όπως και στο πώς αντιμετωπίζουμε και διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά όταν λένε ψέματα από την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Αποστολία Ξηρομερίσιου του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου.

facebook instagram youtube

Η ιδέα

Σε μία καθημερινότητα που αλλάζει συνεχώς το Project Happiness φιλοδοξεί να δώσει λύσεις αλλά και ιδέες, απαντήσεις και προτάσεις. Άνθρωποι που αγαπούν τη δουλειά τους μοιράζονται μαζί μας πολύτιμες συμβουλές, που θα βελτιώσουν τη ζωή μας.

Ομορφιά, ψυχολογία, υγεία και διατροφή,μαγειρική, μόδα, fitness, ιδέες για τον κήπο μας, βόλτες στην πόλη μας αλλά και κάθε τι ακόμα που μας προσφέρει μια εναλλακτική προσέγγιση σε καθημερινά θέματα!

Κάθε εκπομπή αποτελείται από 6 - 7 διαφορετικά θεματικά video πεντάλεπτης διάρκειας, με την επιμέλεια της ομάδας ειδικών Project Happiness. Μια ολόφρεσκη τηλεοπτική πρόταση από την εταιρεία παραγωγής TruthWebMedia που θα προβάλλεται στο Αλήθεια TV κάθε Τετάρτη στις 19:00 και στις 23:00 και σε επανάληψη κάθε Πέμπτη στις 15:00.

Η ομάδα