Χίος, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου

Project Happiness

 • project_happiness_32i_ekpompi_280819

  Τελευταίο καλοκαιρινό επεισόδιο και μαθαίνουμε για τη στοματική υγεία των παιδιών από τον παιδοδοντίατρο Νίκο Χανδρά, επίσης ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός μας μιλάει για το πώς να αντιμετωπίσουμε τσιμπήματα ή δαγκώματα που θα υποστούν τα κατοικίδιά μας, ενώ τέλος πάμε εκδρομή σε Ανάβατο, Ελίντα και Αυγώνυμα.

   

 • project_happiness_31i_ekpompi_210819

  Σε αυτό το επεισόδιο μαθαίνουμε για το παιχνίδι και τα οφέλη του, από την Μάρω Χατζελένη, από το κατάστημα "Σβούρα", αλλά και για την εργοθεραπεία και τη χρήση της ειδικά στα παιδιά από τον Γιάννη Κωστάκη του Dyslexia Center Παυλίδης method Xίου, ενώ στη συνέχεια δεν παραλείπουμε να πάμε… εκδρομή. Σήμερα πάμε βορειοανατολικά. Ξεκινάμε από την πόλη πάμε Βροντάδο, Παντουκειός, Λαγκάδα.

 • project_happiness_30i_ekpompi_140819

  Εν μέσω Αυγούστου σε αυτό το επεισόδιο θα μάθουμε από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό πώς να διακρίνουμε αν το κατοικίδιό μας έχει υποστεί θερμοπληξία και πώς να την αντιμετωπίσουμε, ακολούθως θα δούμε με τη βοήθεια της Ξένιας Γαβρίλη από το κατάστημα Ωρέλια πώς οργανώνουμε μία… κοριτσίστικη βάπτιση και τέλος στην καθιερωμένη εβδομαδιαία μας περιήγηση πάμε σε Βοκαριά, Λιλικά και Κώμη.

 • project_happiness_29i_ekpompi_080819

  Πρώτη εκπομπή του Αυγούστου και συνεχίζουμε με ενδιαφέροντα αλλά και καλοκαιρινά θέματα, που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, μιας και με τη βοήθεια της Μάρως Χατζελένη από το κατάστημα "Σβούρα" θα δούμε τρόπους για να καλλιεργήσουμε τη φαντασία και τη λεπτή κινητικότητά τους, ακολούθως η pet grooming, Λένια Σταμούλη μας δείχνει πώς να φροντίσουμε το σκυλάκι μας ενώ και σε αυτό το επεισόδιο πάμε εκδρομή. Ξεκινάμε από την πόλη της Χίου, πάμε Αγιά Φωτιά, Καταρράκτη και Άγιο Αιμιλιανό.

 • project_happiness_28i_ekpompi_310719

  Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε με τη βοήθεια του Γιάννη Κωστάκη από το Dyslexia Center Παυλίδης method Xίου πώς γίνεται η διάγνωση της δυσλεξίας, αυτής της πολύ γνωστής και συχνά παρεξηγημένης μαθησιακής διαταραχής, στη συνέχεια θα συμβουλευτούμε την Ξένια Γαβρίλη από το κατάστημα "Ωρέλια" για την οργάνωση μίας… αγορίστικης βάπτισης και μετά θα πάμε… εκδρομή. Θα ξεκινήσουμε από την πόλη με προορισμό το Λιθί, κάνοντας στάσεις σε Άγιο Γιώργη Συκούση και Βέσσα.

 • project_happiness_27i_ekpompi_240719

  Σε αυτό το επεισόδιο, θα μάθουμε από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό πού και πώς μπορεί ο σκύλος μας να κάνει μπάνιο στη θάλασσα, ενώ η pet grooming Λένια Σταμούλη μας μιλάει για το μπάνιο των σκυλιών στη… μπανιέρα. Ακολούθως φτάνουμε στα Μεστά, για τα οποία ξεκινήσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, αλλά δεν… προφτάσαμε. Ανακαλύπτουμε τα μοναδικά διαμερίσματα της "Εργάνης", πίνουμε τον καφέ και το ποτό μας στο "Κελάρι", διαλέγουμε νυφικό στη "Ζολώτας Legacy Boutique" και πριν φύγουμε πίνουμε ένα τελευταίο καφεδάκι και απολαμβάνουμε ένα γλυκάκι στο καφεποτοπωλείο "Το Μικρό".

   

 • project_happiness_26i_ekpompi_170719

  Σε αυτό το καλοκαιρινό επεισόδιο, αρχικά γνωρίζουμε με τη βοήθεια της Μάρως Χατζελένη από το κατάστημα "Σβούρα" πώς να απασχολούμε δημιουργικά τα παιδιά μας σε εξωτερικό χώρο, στη συνέχεια ο Γιάννης Κωστάκης από το Dyslexia Center Παυλίδης method Xίου μας αποκαλύπτει μύθους και αλήθειες σχετικά με τη δυσλεξία, ενώ η Ξένια Γαβρίλη από το κατάστημα "Ωρέλια" μας μιλά για τα θέματα των... γάμων. Τέλος πάμε... εκδρομή στη Χίο. Ξεκινάμε από τη Χίο με προορισμό τα Μεστά. Περνάμε από τα Αρμόλια και τους Ολύμπους κι επειδή στο δρόμο μας σταματάμε στο Αννίκα Bistro, στα κεραμικά της Χρύσας Μαργουνάκη και στο εστιατόριο δημιουργικής κουζίνας "Αμέθυστος", στα Μεστά θα φτάσουμε στο επόμενο επεισόδιο...

 • project_happiness_25i_ekpompi_100719

  Σε αυτή την πρώτη καλοκαιρινή εκπομπή ξεκινάμε με wedding tips, από την Ξένια Γαβρίλη από το κατάστημα "Ωρέλια", συνεχίζουμε με ιδέες για να απασχολήσουμε τα παιδιά στη θάλασσα, από τη Μάρω Χατζελένη του καταστήματος "Σβούρα", μαθαίνουμε για τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής-υπερκινητικότητας, από τον Γιάννη Κωστάκη του Dyslexia Center Παυλίδης method Xίου, ενημερωνόμαστε για τη λεϊσμανίωση και τα εμβόλιά της από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό και βλέπουμε αν και πότε θα κουρέψουμε τα σκυλάκια μας, με τη βοήθεια της Λένιας Σταμούλη από το Lenia's Pet Grooming Salon.

 • project_happiness_24i_ekpompi_220519

  Σε αυτό το επεισόδιο ξεκινάμε με… βιοκλιματικό σχεδιασμό από την αρχιτέκτονα μηχανικό Δώρα Μαγγανά, μιας κι είναι κρίμα εμείς ειδικά, που ζούμε σε μια τόσο καλή από κλιματολογικής σκοπιάς χώρα, να μην αξιοποιούμε αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα και στις κατασκευές μας, θα δούμε στη συνέχεια, με τη βοήθεια του συμβουλευτικού ψυχολόγου Μανώλη Κουκούλη, πώς η ψυχολογία μας επηρεάζει τη διατροφή μας, θα μάθουμε από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό τι πρέπει να προσέχουμε τώρα το καλοκαίρι για τα κατοικίδιά μας, θα γνωριστούμε μέσω του κλινικού διαιτολόγου Αλέξανδρου Κουκούλη με τα προβιοτικά και τα οφέλη τους και τέλος θα προετοιμαστούμε με την Ειρήνη Κόρμαλου από τη σχολή οδηγών "Εκπαιδευτική" για ένα μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο.

 • project_happiness_23i_ekpompi_150519

  Νέοι δρόμοι παραδίδονται στην πόλη μας αλλά γνωρίζουμε τις σημάνσεις και τη σημασία τους; Γι' αυτές μας μιλά σήμερα ο Μιχάλης Κουτρής από τη σχολή οδηγών "Εκπαιδευτική". Ενόψει καλοκαιριού τώρα πάμε να γυμνάσουμε λίγο τους… γλουτούς μας στο γυμναστήριο "Ηρακλής". Στη συνέχεια μαθαίνουμε για τη συναισθηματική πείνα και πώς να την αντιμετωπίσουμε από τον κλινικό διαιτολόγο Αλέξανδρο Κουκούλη ενώ γνωριζόμαστε με τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματα με τη βοήθεια του συμβουλευτικού ψυχολόγου Μανώλη Κουκούλη. Τέλος θα δούμε από τη φωτογράφο Σοφία Κυριακοπούλου πώς μπορούμε να κάνουμε σωστή φωτομέτρηση πριν από μία φωτογραφική λήψη.

 • project_happiness_22i_ekpompi_080519

  Σε αυτό το επεισόδιο επισκεπτόμαστε τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό για να μάθουμε για τις δυσπλασίες των ισχίων στους σκύλους, μετά ο Στέφανος Μικές από το "Μικές barber shop" μας δείχνει πώς ο ανδρικός πληθυσμός μπορεί να περιποιείται τη γενειάδα του, ασχολούμαστε με τη βοήθεια της φιλολόγου και ειδικής παιδαγωγού Βιργινίας Μαρτάκη με το άγχος των εξετάσεων που πλησιάζουν, φτιάχνουμε υπό την καθοδήγηση της αρχιτέκτονα-μηχανικού Δώρας Μαγγανά μία όμορφη κατασκευή με μακραμέ για τα γλαστράκια μας, ενώ τέλος γνωριζόμαστε με τα… συμπληρώματα διατροφής δια του διαιτολόγου και διατροφολόγου Στυλιανού Κάρλου.

 • project_happiness_21i_ekpompi_010519

  Στο σημερινό επεισόδιο πάμε μια βόλτα στον κόσμο των κρασιών, με τον ιδιοκτήτη της κάβας Vinius, Χρήστο Λιβανό, θα σας εξηγήσουμε πώς μπορείτε να τρώτε υγιεινά και εκτός σπιτιού με τη βοήθεια του διαιτολόγου-διατροφολόγου Στυλιανού Κάρλου, θα κάνουμε και λίγη γυμναστική, γνωρίζοντας στο γυμναστήριο Ηρακλής το ομαδικό πρόγραμμα body condition, στη συνέχεια θα μάθουμε για τα μεταλλικά κτήρια που όλο και περισσότεροι τα επιλέγουν, από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Αγγελική Λω, ενώ τέλος θα δούμε πώς μπορούμε να επικοινωνούμε σωστά με το σύντροφό μας με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας-ψυχοθεραπεύτρια Σοφία Ζαννίκου.

 • project_happiness_20i_ekpompi_240419

  Στο εβδομαδιαίο ραντεβού της εκπομπής έχουμε θέματα πασχαλινά και μη. Για αρχή πάμε στο γυμναστήριο "Ηρακλής" να δούμε πώς η άθληση μπορεί να βοηθήσει στην ταχύτερη αποκατάσταση τραυματισμών, μετά πάμε για ψώνια ενόψει… Αναστάσεως, στο Lussato της Δέσποινας Νεαμονίτη, μαθαίνουμε πώς να χρησιμοποιούμε το κινητό μας οδηγώντας με ασφάλεια, με τη βοήθεια της Σχολής Οδηγών "Εκπαιδευτική", βλέπουμε δύο πρωτότυπες προτάσεις για… πασχαλινά αβγά, από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Δώρα Μαγγανά, γνωριζόμαστε με τη… χοληστερίνη, με την καθοδήγηση του κλινικού διαιτολόγου Αλέξανδρου Κουκούλη, επισκεπτόμαστε τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό, ώστε να ταΐσουμε σωστά τα κατοικίδιά μας ενόψει Πάσχα και τέλος μαθαίνουμε τα βασικά χαρακτηριστικά ενός αποτελεσματικού γονέα από τον συμβουλευτικό ψυχολόγο Μανώλη Κουκούλη.

 • project_happiness_19i_ekpompi_170419

  Σε αυτό το επεισόδιο μαθαίνουμε από τον κλινικό διαιτολόγο Αλέξανδρο Κουκούλη για τη βιταμίνη του ήλιου, τη βιταμίνη D, ακολούθως πάμε… σχολείο να δούμε τι λένε στα παιδιά οι εκπαιδευτές οδήγησης της Σχολής Οδηγών "Εκπαιδευτική", ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης μας μιλάει για τις σχέσεις γονέων – παιδιών, γνωρίζουμε τα της παιδικής παχυσαρκίας και πώς να την αντιμετωπίσουμε από τον διαιτολόγο, διατροφολόγο και μάγειρα Στυλιανό Κάρλο, ανακαινίζουμε λόγω άνοιξης και ενόψει καλοκαιριού τους εξωτερικούς μας χώρους με τη βοήθεια της αρχιτέκτονα - μηχανικού Δώρας Μαγγανά και  γνωρίζουμε από κοντά έναν ταλαντούχο εικονογράφο, animator και γραφίστα που βρέθηκε στη Χίο πριν λίγες μέρες, προσκεκλημένος της Βίκυς Σγουρέλλη από το "I love English", τον Μάριο Ιωαννίδη.

 • project_happiness_18i_ekpompi_100419

  Στη δεύτερη εκπομπή του Απρίλη, του 2ου μήνα της άνοιξης, ο καιρός μπορεί να μας μπήκε λίγο άστατα αλλά μη φοβάστε θα φτιάξει. Κι όταν φτιάξει ο καιρός η φύση θα μας προκαλεί και μας προσκαλεί κοντά της, οπότε καλό είναι να γνωρίζουμε πώς να την απαθανατίζουμε φωτογραφικώς σωστά, όπως μας δείχνει η Σοφία Κυριακοπούλου από το φώτο ΚΥΡ. Σε αυτή την εκπομπή θα μάθουμε για τα προϊόντα ολικής άλεσης και για τον γλυκαιμικό δείκτη από τον κλινικό διαιτολόγο Αλέξανδρο Κουκούλη. Τώρα, αν έχετε άγχος, μέχρι ενός ορίου είναι φυσιολογικό, ειδάλλως χρειαζόμαστε βοήθεια…, μας επισημαίνει η σύμβουλος ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπεύτρια Σοφία Ζαννίκου. Ακόμη θα γνωρίσουμε πώς να συντηρούμε ένα κρασί, με τη βοήθεια του Χρήστου Λιβανού από την κάβα "vinius", αλλά και τι να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε τα κατοικίδιά μας να συνηθίσουν, μέρες που έρχονται, τις… κροτίδες. Σ' αυτό το λόγο έχει ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός.

 • project_happiness_17i_ekpompi_030419

  Σε αυτή την εκπομπή ξεκινάμε με ένα αρχιτεκτονικό θέμα για τα μνημεία, τα διατηρητέα κτήρια και τους παραδοσιακούς οικισμούς, από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Αγγελική Λω, πάμε στο γυμναστήριο "Ηρακλής" και μαθαίνουμε Zumba, ακολούθως μετράμε τον βασικό μεταβολισμό μας, με τον διαιτολόγο διατροφολόγο Στυλιανό Κάρλο, μαθαίνουμε πώς να συνδυάσουμε τη γνώση με παιχνίδι με τη βοήθεια της φιλολόγου και ειδικής παιδαγωγού Βιργινίας Μαρτάκη και τέλος γνωρίζουμε πολλά μυστικά για το ανδρικό, αυτή τη φορά, κούρεμα από τον Στέφανο Μικέ του "Στέφανος barber shop".

 • project_happiness_16i_ekpompi_270319

  Στο σημερινό επεισόδιο ξεκινάμε κάνοντας μία επίσκεψη στον ψυχολόγο μας, Μανώλη Κουκούλη που μας μιλά για τις ανάγκες και τις επιθυμίες, ακολούθως μαθαίνουμε από τον Χρήστο Λιβανό της κάβας Vinius πώς να δοκιμάζουμε ένα κρασί, πάμε για ψώνια και ειδικά για… τζιν, με τη βοήθεια της Δέσποινας Νεαμονίτη από το κατάστημα Lussato, γινόμαστε διασώστες για το… σκύλο μας, υπό τις οδηγίες του στρατιωτικού κτηνίατρου Μάνου Βουγαζιανού, γνωρίζουμε ένα νέο ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής στο γυμναστήριο Hercules Athletic & Fitness Center, αλλά και πώς να κυκλοφορούμε σε δρόμους με φωτεινούς σηματοδότες με τη βοήθεια της Ειρήνης Κόρμαλου, δασκάλας οδήγησης από τη σχολή οδηγών "Εκπαιδευτική".

 • project_happiness_15i_ekpompi_200319

  Σε αυτό το επεισόδιο του Project Happiness μαθαίνουμε από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Στυλιανό Κάρλο για τη διατροφή στην εγκυμοσύνη, ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός μας μιλά για την λεϊσμανίωση που απειλεί τα κατοικίδιά μας, ο Στέφανος Μικές δίνει 10 συμβουλές για την ανδρική περιποίηση, η τεχνολόγος γεωπόνος Μαρία Τσιαδή από το φυτώριο ΕΔΕΜ μας καθοδηγεί στη φροντίδα της τριανταφυλλιάς, ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μάνος Κουκούλης καταδεικνύει το πόσο απαραίτητη είναι η σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ενώ τέλος η αρχιτέκτων-μηχανικός Δώρα Μαγγανά μας παρουσιάζει πώς να φτιάξουμε ένα υπέροχο καντράκι, αλλά και άλλες παρόμοιες διακοσμητικές κατασκευές, με την αρχαία τέχνη της... υφαντικής.

 • project_happiness_14i_ekpompi_130319

  Ένα ακόμη επεισόδιο Project Happiness και οι ειδικοί μας είναι και σήμερα έτοιμοι να δώσουν τα φώτα τους, βοηθώντας μας να πλησιάσουμε αυτό που λέμε ευτυχία.
  Σίγουρα τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε, αλλά ευτυχώς στις μέρες μας υπάρχουν ειδικοί, όπως η σύμβουλος ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπεύτρια Σοφία Ζαννίκου, που μπορούμε να επισκεφθούμε ώστε να μας βοηθήσουν.
  Βοηθάει δε τη διάθεσή μας και η ανανέωση του σπιτιού μας, όπως μας δείχνει η αρχιτέκτων-μηχανικός Δώρα Μαγγανά, ενώ λύσεις πλέον υπάρχουν και όταν αντιμετωπίζουμε διατροφικά προβλήματα, όπως μας εξηγεί ο κλινικός διαιτολόγος Αλέξανδρος Κουκούλης.
  Όσο για τη συμβολή της γυμναστικής στην προσπάθεια απώλεια βάρους, δεν το συζητάμε, είναι καθοριστική, όπως θα δείτε στο Hercules Athletic & Fitness Center.
  Τέλος, πάμε μια ακόμη βόλτα στην πόλη για να μάθουμε, με τη βοήθεια του δάσκαλου οδήγησης από τη Σχολή Οδηγών "Εκπαιδευτική", Μιχάλη Κουτρή, πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε ως πεζοί στις διαβάσεις που συναντάμε στους δρόμους.

 • project_happiness_13i_ekpompi_060319

  Μιας και είναι η πρώτη εκπομπή του Μαρτίου, του πρώτου μήνα της Άνοιξης που κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της ετοιμαζόμαστε να την υποδεχτούμε κατ’ αρχήν ενδυματολογικά, με τη Δέσποινα Νεαμονίτη από το κατάστημα Lussato. Ακολούθως θα μάθουμε λεπτομέρειες για το θεσμό της παράλληλης στήριξη που εφαρμόζεται στα Σχολεία, από τη φιλόλογο - ειδική παιδαγωγό Βιργινία Μαρτάκη, ενώ θα κατανοήσουμε τη σημασία του αρχιτεκτονικού φωτισμού στους χώρους μας, με τη βοήθεια της αρχιτέκτονα μηχανικού Αγγελικής Λω. Ακόμη θα εξοικειωθούμε λίγο με τις ρυθμίσεις μιας φωτογραφικής μηχανής, από τη φωτογράφο Σοφία Κυριακοπούλου του φώτο ΚΥΡ. Δεν ξεχνάμε και τον κήπο ή το χωράφι μας γι’ αυτό θα θυμηθούμε τις κηπευτικές εργασίες αυτού του μήνα, με την τεχνολόγο - γεωπόνο της ΕΔΕΜ, Μαρία Τσιαδή, ενώ στη συνέχεια θα δούμε έξυπνους τρόπους μετατροπής του μεσημεριανού μας φαγητού σε… βραδινό, από τον διαιτολόγο, διατροφολόγο και μάγειρα Στυλιανό Κάρλο. Για το τέλος σας έχουμε μία περιήγηση στον μαγικό ονειρόκοσμο Angel Eyes με την ταλαντούχα συγγραφέα - εικονογράφο του φανταστικού, Λίλα Κίσσα-Φραγκομίχαλου.

 • project_happiness_12i_ekpompi_270219

  Αν αναρωτιέστε τι να αγοράσετε, σταθερό ή φορητό υπολογιστή, σας έχουμε την απάντηση σε αυτό το επεισόδιο του Project Happiness. Μας βοηθάει γι' αυτό ο υπεύθυνος του καταστήματος iRepair Χίου, Γιώργος Γουρλής. Στη συνέχεια ξαναθυμόμαστε τι κάνουμε όταν οδηγώντας σε στενό δρόμο συναντιόμαστε με άλλο όχημα και μετά πάμε για γυμναστική. Σήμερα γνωρίζουμε με τη Σμαράγδα Χουζούρη από το γυμναστήριο "Ηρακλής", το τραμπολίνο. Ο κλινικός διαιτολόγος, Αλέξανδρος Κουκούλης, θα μας παρουσιάσει μύθους και αλήθειες γύρω από τη διατροφή, ενώ θα μάθουμε έξυπνες τεχνικές αναπαλαίωσης επίπλων από την αρχιτέκτονα μηχανικό Δώρα Μαγγανά, καθώς και πολύτιμες συμβουλές για να απολαύσουμε το κρασί μας, από τον Χρήστο Λιβανό της κάβας "Vinius". Τέλος, πηγαίνουμε εκεί που χτυπά η καρδιά της διάσημης Μόστρας των Θυμιανών και μιλάμε με τους εθελοντές που ετοιμάζουν όλα όσα εμείς θαυμάζουμε κάθε Τυρινή Κυριακή.

 • project_happiness_11i_ekpompi_200219

  Σε αυτό το επεισόδιο ξεκινάμε με μια βόλτα στην πόλη για να δούμε με τη βοήθεια του δασκάλου οδήγησης Παντελή Κουνιάδη τι κάνουμε όταν συναντιόμαστε σε ένα στενό δρόμο με άλλο όχημα, πάμε στον κτηνίατρό μας, Μάνο Βουγαζιανό, να μας μιλήσει για τα εξωπαράσιτα των κατοικιδίων και στην τεχνολόγο – γεωπόνο μας Μαρία Τσιαδή που μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για τα φυτά εσωτερικού χώρου. Ποιου χώρου; Αυτού που επιλέξαμε να ζήσουμε με το ταίρι μας, όπως μας συμβουλεύει η αρχιτέκτων μηχανικός Δώρα Μαγγανά. Κι επειδή η αγάπη περνάει κι από το στομάχι θα γνωρίσουμε ενδιαφέρουσες επιλογές ενδιάμεσων γευμάτων από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο και μάγειρα Στυλιανό Κάρλο. Τέλος θα μάθουμε να αποφεύγουμε παγίδες και να επικοινωνούμε πιο αποτελεσματικά με τους γύρω μας, με τον συμβουλευτικό ψυχολόγο Μανώλη Κουκούλη.

 • project_happiness_10i_ekpompi_130219

  Σήμερα για αρχή πάμε γυμναστήριο και συγκεκριμένα στο Hercules Athletic & Fitness Center να κάνουμε λίγο κόρεο αερόμπικ, μετά θα γνωρίσουμε πώς να κάνουμε επιτυχημένες μεταφυτεύσεις στα φυτά μας, θα μάθουμε πώς να τραβάμε ωραίες σέλφις, ενόψει της άνοιξης και του καλοκαιριού που θα μας χρειαστούν, θα γνωριστούμε με το συναίσθημα της λύπης, αν πάσχουμε από θυρεοειδή θα δούμε πώς επηρεάζει τη διατροφή μας και τέλος θα συναντήσουμε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου που μας μιλάει για τα οφέλη της άσκησης στη ζωή μας.

 • project_happiness_9i_ekpompi_060219

  Σήμερα για αρχή πάμε κομμωτήριο να μάθουμε από την Κέλλυ Πάτρα τι είναι οι τεχνικές μπαλεγιάζ, όμπρε, σοφτ όμπρε ακολούθως η Αγγελική Λω μας μιλάει για την ανακαίνιση του σπιτιού, του γραφείου ή του καταστήματός μας, πάμε στον διαιτολόγο μας Στυλιανό Κάρλο να μας ενημερώσει για τα οφέλη του συνδυασμού της σωστής διατροφής με την άσκηση, ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός αναφέρεται στις γαστρεντερικές διαταραχές των κατοικιδίων μας, η Σοφία Ζαννίκου, σύμβουλος ψυχικής υγείας-ψυχοθεραπεύτρια μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για να αντιμετωπίσουμε τις μαθησιακές δυσκολίες και τον αυτισμό και τέλος η φιλόλογος και ειδική παιδαγωγός Βιργινία Μαρτάκη μας μιλάει για τη lego based therapy.

 • project_happiness_8i_ekpompi_300119

  Στη σημερινή τηλεοπτική εκπομπή Project Happiness οι ειδικοί της ομάδας μας θα σας κρατήσουν συντροφιά με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.
  Θα μάθουμε, με τη βοήθεια του στρατιωτικού κτηνίατρου Μάνου Βουγαζιανού, πόσο σημαντικό είναι να διατηρούμε τα αφτιά των κατοικιδίων μας καθαρά ώστε να μην παθαίνουν ωτίτιδες, θα γνωρίσουμε με τον συμβουλευτικό ψυχολόγο Μανώλη Κουκούλη το συναίσθημα της χαράς, θα θυμηθούμε, με την καθοριστική συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου και την καθοδήγηση της σχολής οδηγών "Εκπαιδευτική" τι κάνουμε όταν συναντήσουμε στο δρόμο ένα όχημα έκτακτης ανάγκης, θα διαπιστώσουμε μέσω του Βαγγέλη Μάρου από το iRepair Χίου γιατί πρέπει να προτιμάμε αυθεντικά καλώδια φόρτισης για τις συσκευές μας, θα πάμε στο Hercules Athletic & Fitness Center να κάνουμε με τον Περίανδρο Σαραντινίδη γυμναστική TRX, θα μάθουμε όλα όσα αφορούν την κετογονική διατροφή από τον κλινικό διαιτολόγο Αλέξανδρο Κουκούλη και τέλος θα γνωρίσουμε μία κεφάτη και πολλά υποσχόμενη θεατρική ομάδα, το «Παρασκήνιο 18».

 • project_happiness_7i_ekpompi_230119

  Σήμερα ξεκινάμε με ένα δύσκολο αλλά υπαρκτό δυστυχώς πρόβλημα, τον σχολικό εκφοβισμό, με τη βοήθεια της φιλολόγου και ειδικής παιδαγωγού Βιργινίας Μαρτάκη, στη συνέχεια θα πληροφορηθούμε τι είναι και πώς διαβάζουμε τις διατροφικές ετικέτες, με τη βοήθεια του διαιτολόγου, διατροφολόγου και μάγειρα Στυλιανού Κάρλου, ακολούθως θα μάθουμε 10+1 συμβουλές για να αγοράζουμε κρασί, από τον Χρήστο Λιβανό της κάβας Vinius, θα πάμε στην αγορά που έχει εκπτώσεις να ψωνίσουμε, όπως μας συμβουλεύει η Δέσποινα Νεαμονίτη από το κατάστημα Lussato, θα γνωρίσουμε τα είδη των φωτογραφικών μηχανών από τη φωτογράφο Σοφία Κυριακοπούλου, ώστε να μπορέσουμε να επιλέξουμε τι θα αγοράσουμε, θα φτιάξουμε χαλάκια με pom-pom με την καθοδήγηση της αρχιτέκτονα Δώρας Μαγγανά και θα προστατέψουμε τα φυτά μας από το κρύο που καλά κρατεί, όπως μας δείχνει η Μαρία Τσιαδή, τεχνολόγος-γεωπόνος από το φυτώριο ΕΔΕΜ.

 • project_happiness_6i_ekpompi_160119

  Το σχέδιο… ευτυχία είναι σε εξέλιξη. Σήμερα συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με τα συναισθήματα με τη βοήθεια του Μάνου Κουκούλη, μαθαίνουμε τι είναι οι λιγούρες από τον Αλέξανδρο Κουκούλη, αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία των κατοικιδίων μας με τον Μάνο Βουγαζιανό, πάμε κομμωτήριο να διαλέξουμε κούρεμα με την Κέλλυ Πάτρα, γνωρίζουμε έξυπνους τρόπους για να ανανεώσουμε το σπίτι μας από την Αγγελική Λω αλλά και τις απαραίτητες εργασίες για τον κήπο μας αυτή την περίοδο με τη Μαρία Τσιαδή.

 • project_happiness_5i_ekpompi_090119

  Στη σημερινή εκπομπή η αρχιτέκτων-μηχανικός Δώρα Μαγγανά μας δίνει έξυπνες ιδέες για να μετατρέψουμε το παιδικό δωμάτιο σε εφηβικό, η Σοφία Ζαννίκου, σύμβουλος ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπεύτρια μας εξηγεί πώς μπορεί ένα διαζύγιο να είναι όσο γίνεται λιγότερο επώδυνο για τα παιδιά, ο τεχνικός του iRepair Χίου, Κώστας Παπαγεωργίου αναφέρεται στο πότε συμφέρει η επισκευή ενός κινητού τηλεφώνου, ο δάσκαλος οδήγησης της «Εκπαιδευτικής», Παντελής Κουνιάδης, μας πάει μια βόλτα στην πόλη και μάς δείχνει πότε πρέπει να παραχωρούμε την προτεραιότητά μας, ο Στυλιανός Κάρλος, διαιτολόγος, διατροφολόγος και μάγειρας μας μιλά για τα μυστικά μίας υγιεινής αλλά και λαχταριστής σαλάτα και τέλος ο Ξενοφών Κουτσουλιάς από το Hercules Athletic & Fitness Center μας παρουσιάζει το πρόγραμμα γυμναστικής pilates.

 • project_happiness_4i_ekpompi_020119

  Πρώτη εκπομπή του 2019 και υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με νέα ενδιαφέροντα θέματα. Η αρχιτέκτων-μηχανικός Αγγελική Λω μας αναλύει ποια είναι τα πρώτα βήματα που κάνουμε όταν θέλουμε να χτίσουμε σπίτι, η Σοφία Κυριακοπούλου από το φώτο ΚΥΡ μας μιλάει για το πώς επιλέγουμε φωτογράφο για το γάμο μας ή τη βάπτιση του παιδιού μας, η φιλόλογος-ειδική παιδαγωγός Βιργινία Μαρτάκη μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε τις μαθησιακές δυσκολίες, ο διαιτολόγος-διατροφολόγος και μάγειρας Στυλιανός Κάρλος μας δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας μείγμα δημητριακών, ο ηλεκτρονικός Βαγγέλης Μάρος από το iRepair Χίου μας δείχνει τι παθαίνει ένα κινητό που πέφτει στο νερό και τέλος ο Παντελής Κουνιάδης, δάσκαλος οδήγησης από την "Εκπαιδευτική" Χίου μας πάει μια βόλτα για να μας δείξει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε στις διαβάσεις πεζών στην πόλη.

   

 • project_happiness_3i_ekpompi_261218

  Στo πρώτο μεταχριστουγεννιάτικο project happiness ο κλινικός διαιτολόγος Αλέξανδρος Κουκούλης μας μιλάει για τη διατροφή την περίοδο των γιορτών και τι να προσέξουμε, ο Περίανδρος Σαραντινίδης από το Hercules Athletic & Fitness Center μας παρουσιάζει τη μυική ενδυνάμωση και τα οφέλη της, ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης αναφέρεται στο συναίσθημα του φόβου, η σχολή οδηγών "Εκπαιδευτική" μας πάει μια βόλτα στην πόλη αλλά μέσα σε ένα... πυροσβεστικό όχημα, για να διαπιστώσουμε τις οδηγικές αντιδράσεις μας στα οχήματα έκτακτης ανάγκης, ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός μας αναλύει γιατί πρέπει να στειρώσουμε τα κατοικίδιά μας και τέλος ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου από το iRepair Χίου μας μιλάει για τους ιούς και τις απειλές των ηλεκτρονικών συσκευών.

   

 • project_happiness_2i_ekpompi_191218

  Σε αυτό το επεισόδιο του Project Hapiness ο διαιτολόγος-διατροφολόγος-μάγειρας Στυλιανός Κάρλος μας μιλά για τη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, το βασικό μεταβολισμό και τη σημασία των γευμάτων, η σύμβουλος ψυχικής υγείας-ψυχοθεραπεύτρια Σοφία Ζαννίκου μας δίνει χρήσιμες συμβουλές ώστε να θέσουμε στα παιδιά όρια, η αρχιτέκτων μηχανικός Δώρα Μαγγανά μας έχει δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των χώρων μας, η τεχνολόγος-γεωπόνος Μαρία Τσιαδή μας μιλά για τα φυτά των Χριστουγέννων, ο Χρήστος Λιβανός από την κάβα "vinius" μιλά για την επιλογή κρασιών στο γιορτινό τραπέζι, η Δέσποινα Νεαμονίτη από το κατάστημα Lussato μας δείχνει πώς μπορούμε να μετατρέψουμε ένα βραδινό ντύσιμο σε πρωινό ή απογευματινό και τέλος η κομμώτρια Κέλλυ Πάτρα εξηγεί πώς φροντίζουμε τα μαλλιά μας αλλά και πώς επιλέγουμε ένα μοδάτο κούρεμα που να μας ταιριάζει.

 • project_happiness_1i_ekpompi_121218

  Η ευτυχία λένε πολλοί είναι άπιαστο όνειρο. Εμείς πιστεύουμε ότι η ευτυχία κρύβεται στα μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη. Νέες ιδέες, διαφορετικές οπτικές αλλά και προτάσεις από νέους ανθρώπους – επαγγελματίες, ειδικούς στον τομέα τους, μπορούν να μας βοηθήσουν και να μας δώσουν λύσεις στην καθημερινότητά μας.

  Αυτό φιλοδοξεί να κάνει το Project Hapiness, η νέα τηλεοπτική εκπομπή της "Αλήθεια TV", παραγωγή της TRUTH WEB MEDIA. Στο σημερινό επεισόδιο η Μαρία Τσιαδή μας μιλά για το χριστουγεννιάτικο έλατο, η Δώρα Μαγγανά μας δείχνει πώς να φτιάξουμε ένα χειροποίητο αστέρι με τη μέθοδο του μακραμέ, ο Αλέξανδρος Κουκούλης μας μιλά για τη νηστεία και τα οφέλη της, η Γλυκερία Πετράκη μας παρουσιάζει το ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής body power, ο Μανώλης Κουκούλης μας μιλά για τα συναισθήματά μας και ο Μάνος Βουγαζιανός για τον εμβολιασμό των κατοικιδίων μας.

facebook instagram youtube

Η ιδέα

Σε μία καθημερινότητα που αλλάζει συνεχώς το Project Happiness φιλοδοξεί να δώσει λύσεις αλλά και ιδέες, απαντήσεις και προτάσεις. Άνθρωποι που αγαπούν τη δουλειά τους μοιράζονται μαζί μας πολύτιμες συμβουλές, που θα βελτιώσουν τη ζωή μας.

Ομορφιά, ψυχολογία, υγεία και διατροφή,μαγειρική, μόδα, fitness, ιδέες για τον κήπο μας, βόλτες στην πόλη μας αλλά και κάθε τι ακόμα που μας προσφέρει μια εναλλακτική προσέγγιση σε καθημερινά θέματα!

Κάθε εκπομπή αποτελείται από 6 - 7 διαφορετικά θεματικά video πεντάλεπτης διάρκειας, με την επιμέλεια της ομάδας ειδικών Project Happiness. Μια ολόφρεσκη τηλεοπτική πρόταση από την εταιρεία παραγωγής TruthWebMedia που θα προβάλλεται στο Αλήθεια TV κάθε Τετάρτη στις 19:00 και στις 23:00 και σε επανάληψη κάθε Πέμπτη στις 15:00.

Η ομάδα