Χίος, Τετάρτη 20 Μαρτίου

Project Happiness

 • project_happiness_14i_ekpompi_130319

  Ένα ακόμη επεισόδιο Project Happiness και οι ειδικοί μας είναι και σήμερα έτοιμοι να δώσουν τα φώτα τους, βοηθώντας μας να πλησιάσουμε αυτό που λέμε ευτυχία.
  Σίγουρα τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε, αλλά ευτυχώς στις μέρες μας υπάρχουν ειδικοί, όπως η σύμβουλος ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπεύτρια Σοφία Ζαννίκου, που μπορούμε να επισκεφθούμε ώστε να μας βοηθήσουν.
  Βοηθάει δε τη διάθεσή μας και η ανανέωση του σπιτιού μας, όπως μας δείχνει η αρχιτέκτων-μηχανικός Δώρα Μαγγανά, ενώ λύσεις πλέον υπάρχουν και όταν αντιμετωπίζουμε διατροφικά προβλήματα, όπως μας εξηγεί ο κλινικός διαιτολόγος Αλέξανδρος Κουκούλης.
  Όσο για τη συμβολή της γυμναστικής στην προσπάθεια απώλεια βάρους, δεν το συζητάμε, είναι καθοριστική, όπως θα δείτε στο Hercules Athletic & Fitness Center.
  Τέλος, πάμε μια ακόμη βόλτα στην πόλη για να μάθουμε, με τη βοήθεια του δάσκαλου οδήγησης από τη Σχολή Οδηγών "Εκπαιδευτική", Μιχάλη Κουτρή, πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε ως πεζοί στις διαβάσεις που συναντάμε στους δρόμους.

 • project_happiness_13i_ekpompi_060319

  Μιας και είναι η πρώτη εκπομπή του Μαρτίου, του πρώτου μήνα της Άνοιξης που κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της ετοιμαζόμαστε να την υποδεχτούμε κατ’ αρχήν ενδυματολογικά, με τη Δέσποινα Νεαμονίτη από το κατάστημα Lussato. Ακολούθως θα μάθουμε λεπτομέρειες για το θεσμό της παράλληλης στήριξη που εφαρμόζεται στα Σχολεία, από τη φιλόλογο - ειδική παιδαγωγό Βιργινία Μαρτάκη, ενώ θα κατανοήσουμε τη σημασία του αρχιτεκτονικού φωτισμού στους χώρους μας, με τη βοήθεια της αρχιτέκτονα μηχανικού Αγγελικής Λω. Ακόμη θα εξοικειωθούμε λίγο με τις ρυθμίσεις μιας φωτογραφικής μηχανής, από τη φωτογράφο Σοφία Κυριακοπούλου του φώτο ΚΥΡ. Δεν ξεχνάμε και τον κήπο ή το χωράφι μας γι’ αυτό θα θυμηθούμε τις κηπευτικές εργασίες αυτού του μήνα, με την τεχνολόγο - γεωπόνο της ΕΔΕΜ, Μαρία Τσιαδή, ενώ στη συνέχεια θα δούμε έξυπνους τρόπους μετατροπής του μεσημεριανού μας φαγητού σε… βραδινό, από τον διαιτολόγο, διατροφολόγο και μάγειρα Στυλιανό Κάρλο. Για το τέλος σας έχουμε μία περιήγηση στον μαγικό ονειρόκοσμο Angel Eyes με την ταλαντούχα συγγραφέα - εικονογράφο του φανταστικού, Λίλα Κίσσα-Φραγκομίχαλου.

 • project_happiness_12i_ekpompi_270219

  Αν αναρωτιέστε τι να αγοράσετε, σταθερό ή φορητό υπολογιστή, σας έχουμε την απάντηση σε αυτό το επεισόδιο του Project Happiness. Μας βοηθάει γι' αυτό ο υπεύθυνος του καταστήματος iRepair Χίου, Γιώργος Γουρλής. Στη συνέχεια ξαναθυμόμαστε τι κάνουμε όταν οδηγώντας σε στενό δρόμο συναντιόμαστε με άλλο όχημα και μετά πάμε για γυμναστική. Σήμερα γνωρίζουμε με τη Σμαράγδα Χουζούρη από το γυμναστήριο "Ηρακλής", το τραμπολίνο. Ο κλινικός διαιτολόγος, Αλέξανδρος Κουκούλης, θα μας παρουσιάσει μύθους και αλήθειες γύρω από τη διατροφή, ενώ θα μάθουμε έξυπνες τεχνικές αναπαλαίωσης επίπλων από την αρχιτέκτονα μηχανικό Δώρα Μαγγανά, καθώς και πολύτιμες συμβουλές για να απολαύσουμε το κρασί μας, από τον Χρήστο Λιβανό της κάβας "Vinius". Τέλος, πηγαίνουμε εκεί που χτυπά η καρδιά της διάσημης Μόστρας των Θυμιανών και μιλάμε με τους εθελοντές που ετοιμάζουν όλα όσα εμείς θαυμάζουμε κάθε Τυρινή Κυριακή.

 • project_happiness_11i_ekpompi_200219

  Σε αυτό το επεισόδιο ξεκινάμε με μια βόλτα στην πόλη για να δούμε με τη βοήθεια του δασκάλου οδήγησης Παντελή Κουνιάδη τι κάνουμε όταν συναντιόμαστε σε ένα στενό δρόμο με άλλο όχημα, πάμε στον κτηνίατρό μας, Μάνο Βουγαζιανό, να μας μιλήσει για τα εξωπαράσιτα των κατοικιδίων και στην τεχνολόγο – γεωπόνο μας Μαρία Τσιαδή που μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για τα φυτά εσωτερικού χώρου. Ποιου χώρου; Αυτού που επιλέξαμε να ζήσουμε με το ταίρι μας, όπως μας συμβουλεύει η αρχιτέκτων μηχανικός Δώρα Μαγγανά. Κι επειδή η αγάπη περνάει κι από το στομάχι θα γνωρίσουμε ενδιαφέρουσες επιλογές ενδιάμεσων γευμάτων από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο και μάγειρα Στυλιανό Κάρλο. Τέλος θα μάθουμε να αποφεύγουμε παγίδες και να επικοινωνούμε πιο αποτελεσματικά με τους γύρω μας, με τον συμβουλευτικό ψυχολόγο Μανώλη Κουκούλη.

 • project_happiness_10i_ekpompi_130219

  Σήμερα για αρχή πάμε γυμναστήριο και συγκεκριμένα στο Hercules Athletic & Fitness Center να κάνουμε λίγο κόρεο αερόμπικ, μετά θα γνωρίσουμε πώς να κάνουμε επιτυχημένες μεταφυτεύσεις στα φυτά μας, θα μάθουμε πώς να τραβάμε ωραίες σέλφις, ενόψει της άνοιξης και του καλοκαιριού που θα μας χρειαστούν, θα γνωριστούμε με το συναίσθημα της λύπης, αν πάσχουμε από θυρεοειδή θα δούμε πώς επηρεάζει τη διατροφή μας και τέλος θα συναντήσουμε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου που μας μιλάει για τα οφέλη της άσκησης στη ζωή μας.

 • project_happiness_9i_ekpompi_060219

  Σήμερα για αρχή πάμε κομμωτήριο να μάθουμε από την Κέλλυ Πάτρα τι είναι οι τεχνικές μπαλεγιάζ, όμπρε, σοφτ όμπρε ακολούθως η Αγγελική Λω μας μιλάει για την ανακαίνιση του σπιτιού, του γραφείου ή του καταστήματός μας, πάμε στον διαιτολόγο μας Στυλιανό Κάρλο να μας ενημερώσει για τα οφέλη του συνδυασμού της σωστής διατροφής με την άσκηση, ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός αναφέρεται στις γαστρεντερικές διαταραχές των κατοικιδίων μας, η Σοφία Ζαννίκου, σύμβουλος ψυχικής υγείας-ψυχοθεραπεύτρια μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για να αντιμετωπίσουμε τις μαθησιακές δυσκολίες και τον αυτισμό και τέλος η φιλόλογος και ειδική παιδαγωγός Βιργινία Μαρτάκη μας μιλάει για τη lego based therapy.

 • project_happiness_8i_ekpompi_300119

  Στη σημερινή τηλεοπτική εκπομπή Project Happiness οι ειδικοί της ομάδας μας θα σας κρατήσουν συντροφιά με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.
  Θα μάθουμε, με τη βοήθεια του στρατιωτικού κτηνίατρου Μάνου Βουγαζιανού, πόσο σημαντικό είναι να διατηρούμε τα αφτιά των κατοικιδίων μας καθαρά ώστε να μην παθαίνουν ωτίτιδες, θα γνωρίσουμε με τον συμβουλευτικό ψυχολόγο Μανώλη Κουκούλη το συναίσθημα της χαράς, θα θυμηθούμε, με την καθοριστική συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου και την καθοδήγηση της σχολής οδηγών "Εκπαιδευτική" τι κάνουμε όταν συναντήσουμε στο δρόμο ένα όχημα έκτακτης ανάγκης, θα διαπιστώσουμε μέσω του Βαγγέλη Μάρου από το iRepair Χίου γιατί πρέπει να προτιμάμε αυθεντικά καλώδια φόρτισης για τις συσκευές μας, θα πάμε στο Hercules Athletic & Fitness Center να κάνουμε με τον Περίανδρο Σαραντινίδη γυμναστική TRX, θα μάθουμε όλα όσα αφορούν την κετογονική διατροφή από τον κλινικό διαιτολόγο Αλέξανδρο Κουκούλη και τέλος θα γνωρίσουμε μία κεφάτη και πολλά υποσχόμενη θεατρική ομάδα, το «Παρασκήνιο 18».

 • project_happiness_7i_ekpompi_230119

  Σήμερα ξεκινάμε με ένα δύσκολο αλλά υπαρκτό δυστυχώς πρόβλημα, τον σχολικό εκφοβισμό, με τη βοήθεια της φιλολόγου και ειδικής παιδαγωγού Βιργινίας Μαρτάκη, στη συνέχεια θα πληροφορηθούμε τι είναι και πώς διαβάζουμε τις διατροφικές ετικέτες, με τη βοήθεια του διαιτολόγου, διατροφολόγου και μάγειρα Στυλιανού Κάρλου, ακολούθως θα μάθουμε 10+1 συμβουλές για να αγοράζουμε κρασί, από τον Χρήστο Λιβανό της κάβας Vinius, θα πάμε στην αγορά που έχει εκπτώσεις να ψωνίσουμε, όπως μας συμβουλεύει η Δέσποινα Νεαμονίτη από το κατάστημα Lussato, θα γνωρίσουμε τα είδη των φωτογραφικών μηχανών από τη φωτογράφο Σοφία Κυριακοπούλου, ώστε να μπορέσουμε να επιλέξουμε τι θα αγοράσουμε, θα φτιάξουμε χαλάκια με pom-pom με την καθοδήγηση της αρχιτέκτονα Δώρας Μαγγανά και θα προστατέψουμε τα φυτά μας από το κρύο που καλά κρατεί, όπως μας δείχνει η Μαρία Τσιαδή, τεχνολόγος-γεωπόνος από το φυτώριο ΕΔΕΜ.

 • project_happiness_6i_ekpompi_160119

  Το σχέδιο… ευτυχία είναι σε εξέλιξη. Σήμερα συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με τα συναισθήματα με τη βοήθεια του Μάνου Κουκούλη, μαθαίνουμε τι είναι οι λιγούρες από τον Αλέξανδρο Κουκούλη, αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία των κατοικιδίων μας με τον Μάνο Βουγαζιανό, πάμε κομμωτήριο να διαλέξουμε κούρεμα με την Κέλλυ Πάτρα, γνωρίζουμε έξυπνους τρόπους για να ανανεώσουμε το σπίτι μας από την Αγγελική Λω αλλά και τις απαραίτητες εργασίες για τον κήπο μας αυτή την περίοδο με τη Μαρία Τσιαδή.

 • project_happiness_5i_ekpompi_090119

  Στη σημερινή εκπομπή η αρχιτέκτων-μηχανικός Δώρα Μαγγανά μας δίνει έξυπνες ιδέες για να μετατρέψουμε το παιδικό δωμάτιο σε εφηβικό, η Σοφία Ζαννίκου, σύμβουλος ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπεύτρια μας εξηγεί πώς μπορεί ένα διαζύγιο να είναι όσο γίνεται λιγότερο επώδυνο για τα παιδιά, ο τεχνικός του iRepair Χίου, Κώστας Παπαγεωργίου αναφέρεται στο πότε συμφέρει η επισκευή ενός κινητού τηλεφώνου, ο δάσκαλος οδήγησης της «Εκπαιδευτικής», Παντελής Κουνιάδης, μας πάει μια βόλτα στην πόλη και μάς δείχνει πότε πρέπει να παραχωρούμε την προτεραιότητά μας, ο Στυλιανός Κάρλος, διαιτολόγος, διατροφολόγος και μάγειρας μας μιλά για τα μυστικά μίας υγιεινής αλλά και λαχταριστής σαλάτα και τέλος ο Ξενοφών Κουτσουλιάς από το Hercules Athletic & Fitness Center μας παρουσιάζει το πρόγραμμα γυμναστικής pilates.

 • project_happiness_4i_ekpompi_020119

  Πρώτη εκπομπή του 2019 και υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με νέα ενδιαφέροντα θέματα. Η αρχιτέκτων-μηχανικός Αγγελική Λω μας αναλύει ποια είναι τα πρώτα βήματα που κάνουμε όταν θέλουμε να χτίσουμε σπίτι, η Σοφία Κυριακοπούλου από το φώτο ΚΥΡ μας μιλάει για το πώς επιλέγουμε φωτογράφο για το γάμο μας ή τη βάπτιση του παιδιού μας, η φιλόλογος-ειδική παιδαγωγός Βιργινία Μαρτάκη μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε τις μαθησιακές δυσκολίες, ο διαιτολόγος-διατροφολόγος και μάγειρας Στυλιανός Κάρλος μας δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας μείγμα δημητριακών, ο ηλεκτρονικός Βαγγέλης Μάρος από το iRepair Χίου μας δείχνει τι παθαίνει ένα κινητό που πέφτει στο νερό και τέλος ο Παντελής Κουνιάδης, δάσκαλος οδήγησης από την "Εκπαιδευτική" Χίου μας πάει μια βόλτα για να μας δείξει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε στις διαβάσεις πεζών στην πόλη.

   

 • project_happiness_3i_ekpompi_261218

  Στo πρώτο μεταχριστουγεννιάτικο project happiness ο κλινικός διαιτολόγος Αλέξανδρος Κουκούλης μας μιλάει για τη διατροφή την περίοδο των γιορτών και τι να προσέξουμε, ο Περίανδρος Σαραντινίδης από το Hercules Athletic & Fitness Center μας παρουσιάζει τη μυική ενδυνάμωση και τα οφέλη της, ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης αναφέρεται στο συναίσθημα του φόβου, η σχολή οδηγών "Εκπαιδευτική" μας πάει μια βόλτα στην πόλη αλλά μέσα σε ένα... πυροσβεστικό όχημα, για να διαπιστώσουμε τις οδηγικές αντιδράσεις μας στα οχήματα έκτακτης ανάγκης, ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός μας αναλύει γιατί πρέπει να στειρώσουμε τα κατοικίδιά μας και τέλος ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου από το iRepair Χίου μας μιλάει για τους ιούς και τις απειλές των ηλεκτρονικών συσκευών.

   

 • project_happiness_2i_ekpompi_191218

  Σε αυτό το επεισόδιο του Project Hapiness ο διαιτολόγος-διατροφολόγος-μάγειρας Στυλιανός Κάρλος μας μιλά για τη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, το βασικό μεταβολισμό και τη σημασία των γευμάτων, η σύμβουλος ψυχικής υγείας-ψυχοθεραπεύτρια Σοφία Ζαννίκου μας δίνει χρήσιμες συμβουλές ώστε να θέσουμε στα παιδιά όρια, η αρχιτέκτων μηχανικός Δώρα Μαγγανά μας έχει δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των χώρων μας, η τεχνολόγος-γεωπόνος Μαρία Τσιαδή μας μιλά για τα φυτά των Χριστουγέννων, ο Χρήστος Λιβανός από την κάβα "vinius" μιλά για την επιλογή κρασιών στο γιορτινό τραπέζι, η Δέσποινα Νεαμονίτη από το κατάστημα Lussato μας δείχνει πώς μπορούμε να μετατρέψουμε ένα βραδινό ντύσιμο σε πρωινό ή απογευματινό και τέλος η κομμώτρια Κέλλυ Πάτρα εξηγεί πώς φροντίζουμε τα μαλλιά μας αλλά και πώς επιλέγουμε ένα μοδάτο κούρεμα που να μας ταιριάζει.

 • project_happiness_1i_ekpompi_121218

  Η ευτυχία λένε πολλοί είναι άπιαστο όνειρο. Εμείς πιστεύουμε ότι η ευτυχία κρύβεται στα μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη. Νέες ιδέες, διαφορετικές οπτικές αλλά και προτάσεις από νέους ανθρώπους – επαγγελματίες, ειδικούς στον τομέα τους, μπορούν να μας βοηθήσουν και να μας δώσουν λύσεις στην καθημερινότητά μας.

  Αυτό φιλοδοξεί να κάνει το Project Hapiness, η νέα τηλεοπτική εκπομπή της "Αλήθεια TV", παραγωγή της TRUTH WEB MEDIA. Στο σημερινό επεισόδιο η Μαρία Τσιαδή μας μιλά για το χριστουγεννιάτικο έλατο, η Δώρα Μαγγανά μας δείχνει πώς να φτιάξουμε ένα χειροποίητο αστέρι με τη μέθοδο του μακραμέ, ο Αλέξανδρος Κουκούλης μας μιλά για τη νηστεία και τα οφέλη της, η Γλυκερία Πετράκη μας παρουσιάζει το ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής body power, ο Μανώλης Κουκούλης μας μιλά για τα συναισθήματά μας και ο Μάνος Βουγαζιανός για τον εμβολιασμό των κατοικιδίων μας.

facebook instagram youtube

Η ιδέα

Σε μία καθημερινότητα που αλλάζει συνεχώς το Project Happiness φιλοδοξεί να δώσει λύσεις αλλά και ιδέες, απαντήσεις και προτάσεις. Άνθρωποι που αγαπούν τη δουλειά τους μοιράζονται μαζί μας πολύτιμες συμβουλές, που θα βελτιώσουν τη ζωή μας.

Ομορφιά, ψυχολογία, υγεία και διατροφή,μαγειρική, μόδα, fitness, ιδέες για τον κήπο μας, βόλτες στην πόλη μας αλλά και κάθε τι ακόμα που μας προσφέρει μια εναλλακτική προσέγγιση σε καθημερινά θέματα!

Κάθε εκπομπή αποτελείται από 6 - 7 διαφορετικά θεματικά video πεντάλεπτης διάρκειας, με την επιμέλεια της ομάδας ειδικών Project Happiness. Μια ολόφρεσκη τηλεοπτική πρόταση από την εταιρεία παραγωγής TruthWebMedia που θα προβάλλεται στο Αλήθεια TV κάθε Τετάρτη στις 19:00 και στις 23:00 και σε επανάληψη κάθε Πέμπτη στις 15:00.

Η ομάδα

Θεματικές κατηγορίες