Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Μήπως αυτή η πινακίδα πρέπει να αφαιρεθεί;

Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 07/10/2019 - 07:06

Σχετικό προβληματισμό καταθέτει σε ανάρτηση της η Καθηγήτρια Στέλλα Τσιροπινά.

Παρακολουθήστε τον.

 "Καιρό τώρα, εύχομαι αυτή η σκουριασμένη, "θηριώδης" πινακίδα να είναι ακόμη γερά στηριγμένη, μιας και βρίσκεται στη πολυσύχναστη οδό Καλουτά, στα Ταμπάκικα.

Αλλιώς, είμαστε όλοι υποψήφια θύματά της - όπως, βέβαια, και δεκάδων άλλων τέτοιων "λαιμητόμων" που κάποτε ανυψώθηκαν και, χωρίς, ίσως, να ελέγχει κανένας πλέον την κατάσταση της στήριξής τους, βρίσκονται ή και αιωρούνται επίφοβα πάνω από περαστικούς και διερχόμενα αυτοκίνητα (και μιλώ μόνο για την επικινδυνότητά τους που προηγείται, τη στιγμή αυτή, της ακαλαισθησίας τους) .

"Αφήνω, λοιπόν, εδώ" - για να χρησιμοποιήσω φρασεολογία του Facebook - τις σχετικές φωτογραφίες και το σχόλιο, με την ελπίδα ότι θα γίνουν τα δέοντα...

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 14/12/2019 - 20:09

Αυτή τη φορά η βροχή έδεσε με τη φωτεινότητα, τα Χριστούγεννα δέθηκαν και αυτά με τις καιρικές τους συνθήκες, το Αργέντικο έλαμψε ακόμα και κάτω από… ομπρέλες.

Έτσι παρά την βροχή, το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο έλατο φωτίστηκε, το Αργέντικο έλαμψε σε κάθε γωνιά του και περιμένει κάτω από καλύτερες συνθήκες όσοι επιθυμούν να το επισκεφθούν όλο αυτό το διάστημα των γιορτών.

Ο καπ. Λουκάς Κτιστάκης και η σύζυγος του, ζεστοί πάντα στην φιλοξενία τους παρέθεσαν ένα μικρό γεύμα στις αρχές και τους φίλους τους, ενώ ο Μητροπολίτης Χίου δεν παρέλειψε μαζί με τα «Χρόνια πολλά» να ευχηθεί ιδιαιτέρως στους ναυτικούς μας.

Παρόντες στην γιορτή ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης Αντιναύαρχος Λ.Σ., ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο Στρατιωτικός Διοικητής και λοιπές αρχές.

Το γεγονός για άλλη μαι χρονιά κάλυψε εκτός των τοπικών τηλεοπτικό συνεργείο του ΑντέναΣπάνιο αλλά τρεις... Ταξίαρχοι μαζί έστω και με πολιτική περιβολή