Χίος, Κυριακή 5 Ιουλίου

Μητέρα έδειρε Σχολική τροχονόμο στα Θυμιανά

Πέμ, 24/10/2019 - 19:02

Ένα τουλάχιστον ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωϊ της Δευτέρας στο Δημοτικό Σχολείο Θυμιανών όταν για άγνωστο λόγο μητέρα ενός παιδιού διαπληκτίστηκε με την Σχολική τροχονόμο, που εργάζονταν στο σημείο.

Σύμφωνα με την τροχονόμο, η μητέρα δεν περιορίστηκε σε λεκτικούς χαρακτηρισμούς αλλά της επιτέθηκε και σωματικά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβουν ψυχραιμότεροι και να την αποσπάσουν από τα χέρια της.

Το γεγονός κατήγγειλε η ίδια η τροχονόμος στην χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου εργαζομένων στον Δήμο, με αποτέλεσμα να παρθεί σ’ αυτήν απόφαση έκδοσης ανακοίνωσης, που να καταδικάζει το γεγονός.

Η Αστυνομία δεν επενέβη διότι η παθούσα δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση. Φωτο αρχείου.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 04/07/2020 - 20:19

Δεκάδες συμπολίτες μας ειδοποιούν για τον μυστήριο καπνό, που εξέρχεται από τις σχάρες των ομβρίων υδάτων στην οδό Λάδης.

Ο καπνός δεν φαίνεται να προέρχεται από πυρκαγιά και είναι συνεχής.

Τα πράγματα απλοποιούνται αν προσέξει κανείς ότι η έξοδος της εξάτμισης της πετρελαιομηχανής παραγωγής ρεύματος της Πυραυλακάτου, που βρίσκεται στο λιμάνι μας, επικοινωνεί με την έξοδο του αγωγού των ομβρίων υδάτων, με αποτέλεσμα τα καυσαέρια να εισέρχονται σ’ αυτόν και μέρος του να… εξάγεται στις σχάρες.