Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Μητέρα έδειρε Σχολική τροχονόμο στα Θυμιανά

Πέμ, 24/10/2019 - 19:02

Ένα τουλάχιστον ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωϊ της Δευτέρας στο Δημοτικό Σχολείο Θυμιανών όταν για άγνωστο λόγο μητέρα ενός παιδιού διαπληκτίστηκε με την Σχολική τροχονόμο, που εργάζονταν στο σημείο.

Σύμφωνα με την τροχονόμο, η μητέρα δεν περιορίστηκε σε λεκτικούς χαρακτηρισμούς αλλά της επιτέθηκε και σωματικά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβουν ψυχραιμότεροι και να την αποσπάσουν από τα χέρια της.

Το γεγονός κατήγγειλε η ίδια η τροχονόμος στην χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου εργαζομένων στον Δήμο, με αποτέλεσμα να παρθεί σ’ αυτήν απόφαση έκδοσης ανακοίνωσης, που να καταδικάζει το γεγονός.

Η Αστυνομία δεν επενέβη διότι η παθούσα δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση. Φωτο αρχείου.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 16:03

Με τους φόρους που έχουν να επιβληθεί  στα καπνικά προϊόντα δυστυχώς πλέον δεν προκαλούν έκπληξη οι συνεχείς αναφορές στο αστυνομικό δελτίο για συλλήψεις ατόμων που έχουν στην κατοχή τους λαθραία τσιγάρα κ.λ.π.

Μια τέτοια ανακοίνωση έχουμε και σήμερα που αφορά στη σύλληψη στη Χίο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας , ενός αλλοδαπού ηλικίας 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου και κατασχέθηκαν -470- πακέτα τσιγάρα, τα οποία όπως διακριβώθηκε δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ενδεικτικές ταινίες φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

(φωτογραφία αρχείου)