Νέα διαμάχη για τα "μονοπάτια των Θυμιανών"

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 24/06/2020 - 14:07

Μια ακόμη «διαμάχη» για μονοπάτι έχουμε στην περιοχή των Θυμιανών, στο πλαίσιο του έργου «Τα μονοπάτια των μαστόρων της Πέτρας» καθώς μετά τον Αγ. Γιάννη Φακά υπάρχει πρόβλημα, σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Κυριάκο Φρεζούλη, και στην περιοχή Στένακα στο παλιό δρόμο - μονοπάτι που πηγαίνει στον Μέγα Λιμιώνα.

Ο κ. Φρεζούλης, κατήγγειλε ότι υπάρχει παρέμβαση του αντιδημάρχου Παναγιώτη Μανδάλα στο σημείο και ειδικότερα ότι με μηχανήματα του Δήμου έγινε στρώσιμο του χωματόδρομου με υλικό 3αλφα.

«Πρόκειται για ένα χωματόδρομο  ενταγμένο στο έργο των μονοπατιών και δεν μπορεί να γίνει καμία παρέμβαση, σε ένα έργο που έχει ήδη ξεκινήσει», ανέφερε ο Κυριάκος Φρεζολής συμπληρώνοντας ότι «υπάρχει το ενδεχόμενο τσιμεντόστρωσης μπροστά από την ιδιωτική επιχείρηση του αντιδημάρχου».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μανδάλας τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση τσιμεντόστρωσης του χωμάτινου δρόμου ξεκαθαρίζοντας ότι είναι από τους υποστηριχτές του έργου για τα μονοπάτια της Πέτρας.

«Αν ήθελα να εξυπηρετήσω την επιχείρηση μου θα το είχα κάνει την περίοδο που ήμουν αντιδήμαρχος στον πρώην δήμο Αγ.Μηνά», τόνισε, συμπληρώνοντας ότι μετά από αίτημα κατοίκων που έχουν αγροτική περιουσία στην περιοχή έριξε το υλικό έτσι ώστε να γίνει πιο ασφαλή η πρόσβαση.

 

 

mia_akomi_diamahi_gia_ta_monopatia_ton_thymianon

Σχετικά Άρθρα