Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Νεκρός 19χρονος βοσκός

Σάβ, 07/03/2020 - 13:43

Ένας άγουρος θάνατος έχει συνταράξει τα νοτιόχωρα της Χίου. Ένα 19χρονο παλληκάρι, με αρχικά Ν.Α., από τον Άγιο Γιώργη Συκούση, βοσκός στο επάγγελμα, που αυτή την περίοδο βρισκόταν στη στάνη του στους Ολύμπους, αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και στο χωριό μετέβη ασθενοφόρο από το Κ.Υ. Πυργίου που παρέλαβε τον νέο. Στο Κέντρο Υγείας αρχικά και στο Νοσοκομείο Χίου στη συνέχεια απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έχει ήδη διαταχθεί νεκροψία - νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 29/05/2020 - 06:21
Γιώργης Ζώας

Ο Γιώργος Ζώας είναι ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Χίου, που προέκυψε μετά τις εκλογές της Ένωσης στις 22 Μαϊου. 

Στις άλλες θέσεις του Δ.Σ. εξελέγησαν οι: Κωνσταντίνος Κοτσάνης, αντιπρόεδρος, Σουλτάνα Δούρα, γενική γραμματέας, Νικόλαος Κολλιάρος, ταμίας και μέλη οι Εμμανουήλ Μιμίδης, Κωνσταντίνος Βασιλάκης και Κωνσταντίνος Τρικύλας.

Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία εξελέγησαν οι Κωνσταντίνος Κοτσάνης και Γιώργος Ζώας και για το νομαρχιακό τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ οι Ματθαίος Χρυσούλης και Νικόλαος Κολλιάρος.