Χίος, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου

O Θεός θα δοκιμάσει… παγωτά "Κρόνος"

Τρί, 14/08/2018 - 18:11
αρχείο

Σε ηλικία 68 χρόνων έφυγε απ’ την ζωή ο Θεόδωρος Θεοφανίδης του Γεωργίου, που μαζί με τον αείμνηστο αδελφό του Φάνη ήταν οι συνεχιστές απ’ τον πατέρα τους των περίφημων παγωτών «Κρόνος» ένα από τα σήματα κατατεθέντα του νησιού.

Συνεχιστής σήμερα της παράδοσης και της επιτυχούς συνέχισης της τοπικής βιοτεχνίας παγωτών «Κρόνος» είναι ο γιός του εκλιπόντα Θεόδωρου Θεοφανίδη Γιώργης.

Η κηδεία του Θεόδωρου Θεοφανίδη του Γεωργίου θα γίνει την Κυριακή στις 12.00 μ. από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Χίου
Δευ, 19/11/2018 - 10:57

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, συνήλθε εκτάκτως στις 16.11.2018 και ώρα 20:30 μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. ΚΑΡΤΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Κατά τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος με βαθιά συγκίνηση ανήγγειλε στα μέλη την αδόκητη απώλεια του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ που ήταν μέλος του Συλλόγου μας από τις 06.12.2007. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο θλιβερό γεγονός τονίζοντας μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

Είναι βέβαιο ότι είναι δύσκολες οι στιγμές και έντονη η συναισθηματική φόρτιση αλλά πρέπει να αναφερθούμε στον αγαπημένο μας συνάδελφο Αντώνη. Του το οφείλουμε όλοι εμείς που είχαμε την καλή τύχη να τον έχουμε συνάδελφο, που νιώσαμε την καλοσύνη του να ξεχειλίζει μέσα από την καρδιά του. Θέλουμε να κρατήσουμε πάντα ζωντανή την ηπιότητα και τη μειλιχιότητα του χαρακτήρα του, το ήθος του, την αφοσίωση στο καθήκον, την αστείρευτη διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο καθώς και την άψογη συμπεριφορά που τον διέκριναν πάντα. Μπορεί ο αγαπημένος μας Αντώνης να έφυγε πρόωρα από κοντά μας, η ανάμνησή του και η καλοσύνη του θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Καλό ταξίδι, Αντώνη.

 

Μετά την ανωτέρω εισήγηση του Προέδρου, το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

  1. Να καταθέσει στη μνήμη του χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό
  2. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στους συγγενείς του.
  3. Το παρόν ψήφισμα να παραδοθεί στην οικογένειά του.

 

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου