Ο Βροντάδος τίμησε τον γιατρό Αναστάσιο Τριπολίτη

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 08/12/2018 - 21:15

Τον άνθρωπο, τον επιστήμονα, τον Βρονταδούση Αναστάσιο Τριπολίτη βράβευσε για την πολύπλευρη δράση και προσφορά του ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου, το απόγευμα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του.

Η βράβευση του κ.Τριπολίτη πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την ομιλία-αφιέρωμα στους παλιούς ιατρούς του Βροντάδου από τον Βουλευτή ιατρό Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Ο ίδιος ο Αναστάσιος Τριπολίτης συγκινημένος παρέλαβε την τιμητική διάκριση που του απένειμε ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, λέγοντας ότι την αφιερώνει στην οικογένεια του αλλά και στους 12 συμμαθητές του που δεν είναι πια στη ζωή.
Παράλληλα έστειλα ένα μήνυμα προσφοράς και ανθρωπιάς προτρέποντας όλους αφενός να δίνουν αίμα, καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες και αφετέρου να επισκέπτονται νοσοκομεία και ιδρύματα χαρίζοντας ένα χαμόγελο ανθρωπιάς σε όσους νοσηλεύονται.

Ιδιαιτέρα ενδιαφέρουσα ήταν και η ομιλία του Ανδρέα Μιχαηλίδη, με την επιστημονική του ιδιότητα, καθώς αναφέρθηκε σε προσωπικότητες του Βροντάδου που με τις ιατρικές τους γνώσεις ανακούφιζαν συνανθρώπους τους.

 

simantikotero_olon_i_prosfora_ston_synanthropo

Σχετικά Άρθρα