Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

Οι ανάγκες σε ρούχα της Κιβωτού

Δευ, 18/05/2020 - 16:53

Είναι συγκινητική η προσφορά όλων στην Κιβωτό και σε ρουχισμό.

Επειδή πάντως ίσως υπάρχουν και εκείνοι, που κατά το κοινώς λεγόμενον, θέλουν να κάνουν το καλό και συγχρόνως να... ξεφορτωθούν ένα βάρος, η Κιβωτός με την παρακάτω ανακοίνωση της, γνωρίζει σε όλους τις πραγματικές τις ανάγκες.

 

Η Κιβωτός του Κόσμου - Αιγαίου ευχαριστεί θερμά όλους εσάς, που ακόμα και μας δύσκολες μέρες που διανύουμε, στηρίζουν έμπρακτα το έργο και τα παιδιά μας.

Όσον αφορά στη κάλυψη των ενδυματολογικών αναγκών των παιδιών, λόγω περιορισμένου χώρου και διαχείρισης, τα ρούχα που δεχόμαστε είναι αυτά, που καλύπτουν τις τρέχουσες ανάγκες των παιδιών μας.

Συγκεκριμένα:

 

Kορίτσια ηλικίας (7-14 ετών)

Βερμούδες (s / Μ / L / XL)Σορτς s/m

Αθλητικά κολάν s/m:

Μπλουζάκια κοντό μανίκι (m)

Αμάνικα μπλουζάκια (s/m)

Παντελόνια για εκκλησία ή τζιν (νουμ.34, 36, 38)

Φορέματα εκκλησίας

 

Αγόρια Ηλικία (6-14 ετών)

βερμούδες τζιν ή τύπου κοτλέ

βερμούδες αθλητικές

μπλουζάκια κοντομάνικα σπορ

τζιν μακριά η κοτλέ παντελόνια ηλικίας 10-14

μπλούζες με γιακά η τύπου πουκάμισα κοντομάνικα για εκκλησία

μαγιό

 

Αγόρια (15-17 ετών)

Σόρτς / βερμούδες(s/m/l)

Μπλούζες κοντομάνικες (s/m/xl)

Με εκτίμηση,

Κιβωτός του Κόσμου-Αιγαίου

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 10/08/2020 - 14:30

Αυστηρότερους ελέγχους στο Αεροδρόμιο της Χίου ζήτησε  ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Παντελής Βρουλής, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έχει επισημάνει τα κενά που υπήρχαν την προηγούμενη περίοδο.

Σύμφωνα με τον κ. Βρουλή, οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου είναι το μεγάλο στοίχημα για το νησί, με τον ίδιο να  τονίζει ότι ενώ στο Λιμάνι γίνονταν έλεγχοι στο Αεροδρόμιο η κατάσταση ήταν διαφορετική.

«Είχαμε το φαινόμενο να έρχονται πολίτες από την Αμερική, μέσω Ευρώπης, και να μην το δηλώνουν προκειμένου να μην υποβληθούν σε ελέγχους», υπογράμμισε ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, συμπληρώνοντας ότι «εγώ κτύπησα το καμπανάκι και από ότι είδα τα μέτρα στο Αεροδρόμιο έγιναν αυστηρότερα».