Χίος, Πέμπτη 23 Μαΐου

Οικίσκος για τους ψαράδες στο αλιευτικό καταφύγιο της Βοκαριάς

Πέμ, 16/05/2019 - 20:51

Οικίσκος τοποθετήθηκε σήμερα για τους ψαράδες στο αλιευτικό καταφύγιο της Βοκαριάς.

Η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νενήτων Σούλα Στείρου, ευχαριστεί  πολύ τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αντώνη Κέφη για την πολύτιμη βοήθεια του και όσους βοήθησαν για την μεταφορά και τοποθέτηση του.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 23/05/2019 - 11:08

Η Κιβωτός του Κόσμου Αιγαίου και τα παιδιά της ευχαριστούν θερμά όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση Open House 2019, των παιδιών  , που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στο παιδικό χωριό στο Αίπος.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, "η ανταπόκριση του Κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική, όπως συγκινητική ήταν και η αγάπη που εισέπραξαν τα παιδιά μας".

Επίσης, ευχαριστούν από καρδιάς τους χορηγούς  για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους.

"Ευχόμαστε να σας  έχουμε όλους δίπλα  μας και να μας στηρίζετε, καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, καθώς οι ανάγκες, ανατροφής και φροντίδας των παιδιών μας, είναι πραγματικά τεράστιες. Η Κιβωτός του Κόσμου είναι το αποτέλεσμα της αγάπης, κυρίως του απλού κόσμου στον οποίο στηριζόμαστε καθώς δεν λαμβάνουμε κρατικά ή ευρωπαϊκά χρήματα. Είναι αποτέλεσμα των δικών σας και των δικών μας θυσιών στην προσπάθειά μας να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.", καταλήγει η ανακοίνωση.