Χίος, Κυριακή 25 Αυγούστου

Οικίσκος για τους ψαράδες στο αλιευτικό καταφύγιο της Βοκαριάς

Πέμ, 16/05/2019 - 20:51

Οικίσκος τοποθετήθηκε σήμερα για τους ψαράδες στο αλιευτικό καταφύγιο της Βοκαριάς.

Η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νενήτων Σούλα Στείρου, ευχαριστεί  πολύ τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αντώνη Κέφη για την πολύτιμη βοήθεια του και όσους βοήθησαν για την μεταφορά και τοποθέτηση του.

Σχετικά Άρθρα

Κλήθηκε να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα δύο περιστατικά
Σάβ, 24/08/2019 - 23:42
Παρά τη έγκαιρη μεταφορά ο 58χρονος κατέληξε

Οι τραγικές ελλείψεις στο ΕΚΑΒ και τα προβλήματα που δημιουργεί το γεγονός ότι το υπάρχον προσωπικό επαρκεί μόνο για μια βάρδια, φάνηκε και σήμερα στις 9.30 μ.μ. όταν το ασθενοφόρο κλήθηκε στην Αγία Ερμιόνη για ένα καρδιολογικό περιστατικό. Ενώ βάδιζε στο σημείο του συμβάντος σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στα Ταμπάκικα, όπου χτύπησε οδηγός δικύκλου και παρέμεινε στο σημείο, μέχρι να επιστρέψει το μοναδικό ασθενοφόρο από το πρώτο συμβάν και να τον παραλάβει.

Ευτυχώς τα τραύματα του δεν ήταν σοβαρά, αλλιώς δεν θα ήταν απίθανο να χάσει και τη ζωή του περιμένοντας στην άσφαλτο το ασθενοφόρο, 200 μέτρα από το Νοσοκομείο της Χίου!

Σημειώνεται ότι η νέα Κυβέρνηση υποσχέθηκε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με προσωπικό, τουλάχιστον για δύο ασθενοφόρα στην βάρδια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έκανε απολύτως τίποτα.