Παράδοση αμαξιδίου σε παιδί με αναπηρία

Τετ, 17/06/2020 - 17:48
φωτο αρχείου

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία, συνεχίζοντας τη δράση «Συγκέντρωση πλαστικών καπακιών», η οποία στοχεύει αφενός στη δωρεάν προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου και την προσφορά του σε άτομα με αναπηρία και αφετέρου στην προστασία του περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τη Διαχείριση Απορριμμάτων Νομού Χίου (ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ.) του Δήμου Χίου ευχαρίστως ανακοινώνει ότι:

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 11.30 π.μ. στο γραφείο του Συλλόγου, Δημοκρατίας 8, θα παραδοθεί από τη ΔΙΑΝΟΧ το 4ο κατά σειρά αμαξίδιο σε παιδί με αναπηρία.

Ο Π.Σ.Α.μεΑ. ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν και ενίσχυσαν με την προσφορά τους τη δράση μας και βέβαια τη ΔΙΑΝΟΧ για την κάλυψη της επιπλέον δαπάνης που απαιτεί η αγορά του ειδικού τύπου αναπηρικού αμαξιδίου.

Η δράση πραγματοποιείται από το 2016, σε συνεργασία με το Δήμο Χίου και τη ΔΙΑΝΟΧ και βέβαια όλη τη Χίο, μέσω σχολείων, σωματείων, συλλόγων και χώρων εργασίας, αλλά και ιδιωτών που με μεγάλη χαρά συγκεντρώνουν τα καπάκια στο σπίτι τους και μας τα φέρνουν μετρημένα ένα προς ένα! Οι τόνοι που συγκεντρώνονται είναι πολλοί και η επιβράβευση έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο και δίνει χαρά τόσο σε εκείνον που παίρνει το αμαξίδιο όσο και σε όλους όσους συνεισφέρουν για την αγορά του.

Σχετικά Άρθρα