Χίος, Παρασκευή 3 Ιουλίου

Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι στο Καστέλλο

Σάβ, 20/07/2019 - 18:02

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία, πιστός στο ραντεβού του καλοκαιριού, διοργανώνει και φέτος το «Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι», το οποίο πραγματοποιεί ανελλιπώς από της ιδρύσεώς του (1997) και μέχρι σήμερα.

Σκοπός του «Παραδοσιακού Χιώτικου Πανηγυριού» είναι αφενός να προσφέρει στα μέλη του και όχι μόνο, μια ξέγνοιαστη και χαρούμενη βραδιά, με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς και αφετέρου να διατηρήσει την παράδοση του χιώτικου πανηγυριού, για «να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νέοι».

Το Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 και ώρα 9.30 στο Λιμανάκι στο Καστέλλο.

Κρατήσεις στα τηλέφωνα 22710 24194 και 22710 20034 στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ, από τις 10.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Γενική είσοδος : 15,00 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Την Τρίτη από την Alpha Bank και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ”
Παρ, 03/07/2020 - 16:13

Με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στις Οινούσσες, η Alpha Bank μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Μαζί, με στόχο την υγεία", το οποίο πραγματοποιείται από το 2014, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ”, θα προσφέρει παρουσία της Δημοτικής Αρχής την προσεχή Τρίτη 7 Ιουλίου, ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό στο Περιφερειακό Ιατρείο Οινουσσών.

Ο εξοπλισμός αποτελείται από ιατρικά μηχανήματα μεταξύ των οποίων έγχρωμος ψηφιακός υπερηχογράφος, holter καρδιακού ρυθμού, συσκευές ανάνηψης, εξεταστικό κρεβάτι καθώς και επαρκή ποσότητα από διαγνωστικά tests, ιατρικές τσάντες πρώτων βοηθειών, οξύμετρα, πιεσόμετρα κ.α. 

Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Στ. Δανιήλ και το Δημοτικό Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά την ALPHA BANK για την πολύτιμη συνδρομή και στήριξή προς τους κατοίκους του ακριτικού νησιού καθώς και την «Άγονη Γραμμή, Γόνιμη» για την πρόθυμη κι άμεση ανταπόκρισή στο αίτημα του Δήμου να συμπεριληφθεί η Αιγνούσα στο πρόγραμμα.

Η παράδοση της δωρεάς θα γίνει από τις επικεφαλής των αρμόδιων Διευθύνσεων της Τράπεζας την Τρίτη 7 Ιουλίου στη 1.30 μ.μ.  στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου Οινουσσών. Δυνατότητα μετάβασης στις Οινούσσες με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» με απόπλου από Χίο στις 12.00 (τηλ. πρακτορείου 2271041390).