Χίος, Πέμπτη 6 Αυγούστου

Πλήρως αναβαθμισμένο το ΚΔΑΠ "Περιβόλι"

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 25/06/2020 - 14:12

Πλήρως αναβαθμισμένο λειτουργεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με Αναπηρία «Περιβόλι», προσφέροντας έτσι στιγμές μάθησης, δημιουργίας και χαλάρωσης στους ωφελουμένους.

Μετά από μια ριζική επισκευή των χώρων το ΚΔΑΠ έχει αλλάξει εντελώς την όψη που είχε ενώ συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία του, στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής».

«Έχει αλλάξει όλος ο χώρος τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά ενώ τα παιδιά μετακινούνται πλέον με νέο σύγχρονο αυτοκίνητο», ανέφερε ο αντιδήμαρχος πρόνοιας Γιώργος Πατεριμός συμπληρώνοντας ότι όλα τα λειτουργικά έξοδα είναι εξασφαλισμένα.

Στο ΚΠΑΠ λειτουργούν Εργαστήριο κεριών, Εργαστήριο δημιουργικών εποχιακών κατασκευών, Θεατρικά Δρώμενα  και Γυμναστήριο ενώ παρέχεται Ψυχολογική Υποστήριξη και Συμβουλευτική, τόνισε η Ειρήνη Ποδιά εργαζόμενη στην δομή.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 05/08/2020 - 17:41

Τον Δήμαρχο Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί (5/8) ο διακεκριμένος αστροφυσικός χιακής καταγωγής Σταμάτης Κριμιζής.

Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκε μία σειρά θεμάτων για την επιστήμη, τον τόπο και την χώρα μας και επισφραγίστηκε η καλή σχέση και η φιλία που χρόνια τους συνδέει.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Κριμιζή για το σπουδαίο και πολυεπίπεδο επιστημονικό του έργο που καταξιώνει τόσο τη χώρα αλλά και το νησί μας διεθνώς.

Ο κ. Κριμιζής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όντας γνωστός λάτρης της Χίου δήλωσε τη στήριξη του σε κάθε προσπάθεια υπέρ του τόπου μας.