Πριν βγει το αποτέλεσμα του rapid τον έστειλαν μέσα στο Νοσοκομείο για να το... πάρει

Καταγγέλλει το παράδοξο του γεγονότος στην "Αλήθεια" ο Γιάννης Μιχαλιάδης
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 20/10/2021 - 14:51

Το παράδοξο που αντιμετώπισε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Χίου όταν μετέβη για να επισκεφθεί νοσηλευόμενο του στενού περιβάλλοντός του και που τον ανάγκασε να φύγει -όπως είπε εκνευρισμένος- παρουσίασε στην «Α» ο συμπολίτης Γιάννης Μιχαλιάδης.

Προσερχόμενος -αν και εμβολιασμένος- θα έπρεπε να κάνει rapid test, οπότε τον παρέπεμψαν στον οικίσκο που υπάρχει στην είσοδο.

«Αφού πήραν το δείγμα μου το έδωσαν πίσω και μου είπαν να το πάω στην είσοδο του γραφείου κίνησης, όπου υπάρχει και το γραφείο χειρουργικής κλινικής για να μου πουν αν θα μπω ή όχι. Δηλαδή μου είπαν να μπω στο Νοσοκομείο χωρίς να ξέρω αν είμαι θετικός, θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους. Προτίμησα να φύγω”, ανέφερε ο κος Μιχαλιάδης.

Σε επικοινωνία μας με το Νοσοκομείο Χίου η Διοικήτρια επιφυλάχθηκε να ενημερωθεί για να απαντήσει (ακόμα αυτό δεν έχει γίνει) ωστόσο σημείωσε ότι οι συνοδοί ή επισκέπτες ασθενών μπορούν να έχουν ήδη αποτέλεσμα rapid πριν περάσουν την πύλη του Νοσοκομείου, κάτι που μπορεί να καλυφθεί και από τον δωρεάν έλεγχο που γίνεται στην πλατεία από τον ΕΟΔΥ.

prin_vgei_to_rapid_ton_esteilan_mesa_sto_nosokomeio_gia_na_to._parei

Σχετικά Άρθρα