Ψάχνουν "μεταφραστή" για την απάντηση των ΕΛΤΑ στην Βολισσό

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 17/03/2021 - 19:20

Σιβυλλική χαρακτηρίζει την απάντηση των ΕΛΤΑ η Κοινότητα της Βολισσού, αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τη συνέχιση της λειτουργίας του ταχυδρομικού γραφείου στην περιοχή, εκφράζοντας τις αμφιβολίες της για το κατά πόσον η δέσμευση της Διοίκησης του οργανισμού για την παραμονή ενός υπαλλήλου έχει μέλλον.

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

"Αναζητείται επειγόντως μεταφραστής για το Ταχυδρομείο Βολισσού!! Ενας μεταφραστής ο οποίος θα μπορεί να μεταφράσει από την ξύλινη γλώσσα της Διοίκησης των ΕΛΤΑ σε απλά ελληνικά!!

Απαντώντας σε έγγραφο του Συμβουλίου Κοινότητας Βολισσού η Διευθύντρια του Δικτύου Λιανικής των ΕΛΤΑ κ. Κατερίνα Φάρου σημειώνει: «το Ταχυδρομικό Κατάστημα Βολισσού, συνεχίζει να λειτουργεί με έναν (1) τακτικό υπάλληλο και να παρέχει έργο συναλλαγής. Το έργο της διανομής πραγματοποιείται από το Ταχυδρομικό Κατάστημα Καρδαμύλων, χωρίς να επηρεάζεται η ταχυδρομική εξυπηρέτηση των πολιτών»

Οπως παρατηρεί κάθε αναγνώστης το κρυπτογραφημένο αυτό έγγραφο των ΕΛΤΑ χρησιμοποιεί ενεστώτα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αναφέρεται στο σήμερα (όσο καιρό ακόμη θα εργάζεται ο κ. Σπύρος Μικρόπουλος) αλλά καμία διαβεβαίωση δεν παρέχει για το επόμενο διάστημα. Ταυτόχρονα αναφέρεται σε διανομή από το Ταχυδρομικό Κατάστημα Καρδαμύλων, κάτι που δεν ισχύει σήμερα και δημιουργεί και το ερώτημα:Υπάρχει κάποιο «μεγαλόπνοο» σχέδιο άλλο γραφείο να αναλάβει τις συναλλαγές και άλλο τη διανομή και τι εξυπηρετεί κάτι τέτοιο; Η μήπως επιβεβαιώνεται απλώς ότι πρόκειται για μια απάντηση, χωρίς απάντηση;"

 

Σχετικά Άρθρα