Ψάχνουν να βρουν ποιος "φύτεψε" την μπασκέτα στη Δασκαλόπετρα!

Δευ, 05/08/2019 - 10:28

Και τώρα ψαχνόμαστε...

Και μόνο οι φωτογραφίες μαρτυρούν ότι εγκατάσταση μπασκετών δεν έγινε στη Δασκαλόπετρα. Κάποιος τις... φύτεψε επιφανειακά πριν από αρκετά -όπως φαίνεται- χρόνια, τόσα που αυτή την ώρα γίνεται έρευνα στα αρχεία του Δήμου για να δουν πότε έγινε το έργο, επί ποιας δημοτικής αρχής και με ποιες συνθήκες. 

Απαντήσεις που πρέπει να δοθούν άμεσα και γιατί χάθηκε άδικας ένας 19χρονος αλλά και γιατί πρέπει να αναζητηθούν ανάλογης επικινδυνότητας έργα που ενδεχομένως να έγιναν την ίδια περίοδο ή μεταγενέστερα και που πιθανά να χρησιμοποιούνται ακόμη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι επαγγελματίες που ασχολούνται με τέτοια έργα μας έλεγαν πως ήταν πιο ακριβή η σωστή αγκύρωση αυτών των σιδερένιων μπασκετών από το κόστος των ίδιων των μπασκετών, που πλέον δεν χρησιμοποιούνται αφού πλέον εγκαθίστανται μπασκέτες άλλων υλικών, με βάρος στη βάση. Σημειωτέον ότι το γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα με ό,τι σημαίνει αυτό για τη διάβρωση και τη συντήρηση όσων υλικών τοποθετούνται στην περιοχή...

 

Σχετικά Άρθρα