Σε 20 ημέρες θα δει... φως ο νότιος λιμενοβραχίονας

Πέμ, 26/02/2015 - 16:01

Ξέμεινε από λάμπες το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο κι έτσι στα σκοτάδια θα παραμένει για τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες το τμήμα του λιμανιού, από το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης (στο ύψος του ξενοδοχείου «Χανδρής») μέχρι τον κόκκινο φάρο  (φωτό αρχείου).

Απ’ τη μια το ελαττωματικό  ηλεκτρολογικό υλικό που προμηθεύτηκε πέρσι ο φορέας (λαμπτήρες με μικρή όπως αποδείχθηκε διάρκεια ζωής), από την άλλη οι συχνές φθορές στις «χελώνες» φωτισμού στο νότιο λιμενοβραχίονα (οι νέοι τις χρησιμοποιούν ως σκαλοπάτια για να ανεβαίνουν ψηλά και κάποιοι άλλοι για να έχουν την… ησυχία τους τις βάφουν μαύρες), όπως είπε ο Πρόεδρος του Λ.Τ. Μιχάλης Μπελέγρης, αποτελούν την αιτία του προβλήματος που παρουσιάστηκε το τελευταίο 3ήμερο με το πλήρες σκότος.

 ίδιος εκτιμά ότι άμεσα – όπως προαναφέρθηκε σε 15 με 20 ημέρες- θα έχει αποκατασταθεί ο φωτισμός, αφού την Τρίτη θα γίνει ο διαγωνισμός προμήθειας του νέου ηλεκτρολογικού υλικού για το τρέχον έτος, προσδοκώντας προφανώς να μην προκύψουν στην πορεία ελαττωματικά προϊόντα.

Σχετικά Άρθρα