Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Παρ, 09/04/2021 - 16:01

Δολοφονική ενέδρα έστησαν στον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες πυροβόλησαν αρκετές φορές εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα την ώρα που εκείνος έφτανε στο σπίτι του προκειμένου να σταθμεύσει. 

Πιο συγκεκριμένα δύο άτομα με μοτοσυκλέτα προσέγγισαν τον δημοσιογράφο την ώρα που έμπαινε στο σπίτι του και έριξαν τουλάχιστον μια γεμιστήρα πυροβόλου όπλου όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, έχουν βρεθεί περίπου 16 κάλυκες στο σημείο και τουλάχιστον 5 - 6 σφαίρες τον έχουν πλήξει με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή δολοφονική ενέργεια. Ήδη σπεύδουν στο συγκεκριμένο σημείο αξιωματικοί της Υποδ/νσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών ενώ γίνονται εκτεταμένες αναζήτησεις στην ευρύτερη περιοχή από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και άμεσης δράσης προκειμένου να εντοπίσουν ύποπτα οχήματα - μοτοσυκλέτες που ενδεχομένως επιβαίνουν οι δράστες. 

Παράλληλα, θα συλλέξουν μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, κατοίκους απο την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρξαν ύποπτες κινήσεις που μπορεί να παραπέμπουν στους δράστες της δολοφονικής ενέδρας όπως και υλικό από κάμερες ασφαλείας οικείων και καταστημάτων.

Οι δράστες ενδεχομένως να τον έχουν παρακολουθήσει καθώς συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή λίγα λεπτά νωρίτερα. 

 

 

Σχετικά Άρθρα