Χίος, Παρασκευή 19 Ιουλίου

Σπάμε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις

Πέμ, 28/02/2019 - 18:29

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Χίου σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου προσκαλεί σε εκδήλωση με τίτλο:

"Σπάμε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις" το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στο 1ο ΕΠΑΛ Χίου (Μιχάλων 5) στις 6.00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Εισηγήσεις και Βιωματικές Ασκήσεις θα γίνουν από τα μέλη της διεπιστημονικής ομάδας του Τμήματος Παιδιών και Εφήβων: Ελευθερία Μπινίκου, ψυχολόγο και Έφη Βήλλου, μουσικοθεραπεύτρια - σύμβουλο θεραπείας οικογένειας

Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και εφήβους.

 

Σχετικά Άρθρα

Απίστευτο κλέψιμο στην Δημόσια περιουσία
Πέμ, 18/07/2019 - 22:20

Η συμπεριφορά μας ειδικά στην Δημόσια περιουσία είναι γνωστή.

Εις επιβεβαίωση ότι δεν υπάρχει καμιά βελτίωση είναι το παρακάτω σημείωμα με τις σχετικές φωτογραφίες του Αντιδημάρχου Γιώργη Καραμανή.

"Αφού το seatrac πέρυσι κατάφερε και πέρασε όλα τα test αντοχής, οι ασυνείδητοι στο νησί μας πλέον, δυστυχώς,  εξαντλούν κάθε σενάριο καταστροφής εξοπλισμού των παραλιών μας.
 

Στη Δασκαλόπετρα έχουμε τοποθετήσει φωτιστικά - χελώνες για να φωτιστεί η παραλία. Κάποιος πιθανότατα χρειάστηκε τα... καλώδια.
 

Στην Αγία Φωτεινή, οι αντίστοιχες χελώνες χρησιμεύουν και ως σκαλοπάτια, για τους λουόμενους που βαριούνται να περπατήσουν μέχρι τα σκαλιά. Κρίμα που δεν αντέχουν...
 

Στον Καρφά φαίνεται πως κάποιος χρειάστηκε μια ομπρέλα στη θάλασσα και... ξέχασε να την επιστρέψει.
 

Τελευταίο περιστατικό στο Καστέλο, όπου κάποιος διάβασε την πινακίδα "δωρεάν wifi" και θεώρησε ότι... μπορεί να το πάρει και στο σπίτι του.
 

Δε θα αναφερθώ σε μικρότερες φθορές, νομίζω πως αυτές είναι ενδεικτικές. Δυστυχώς το νησί μας και η κοινωνία μας, χρειάζεται περισσότερα από ένα αεροδρόμιο για να αποκτήσει τουρισμό".