Στην Αγία Δύναμη

Κυρ, 04/03/2018 - 19:24
Αγία Δύναμη

Στην Εκκλησιά της Αγίας Θεοδοσίας, Αγίας Δύναμης για τους Λυμπούσους, θα ολοκληρώσουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο την επίσκεψη μας στους Ολύμπους, στα πλαίσια της τηλεοπτικής εκπομπής "Ομορφη και παράξενη πατρίδα". Στην μαγευτική τοποθεσία μας ξεναγούν οι Μιχάλης Χαλκιάς, Μιχάλης Μάκος, Νίκος Μηλιανός, Φώτης Πρινάρης, Κώστας Ξυδερής.

Στο τι ακριβώς είναι η Αγιά Δύναμη για τους Λυμπούσους, μας το λέει σε σχετική ανάρτηση της σε ιστοσελίδα για την τοποθεσία, η Αλεξάνδρα Γαϊλα.

"Για μας που μεγαλώσαμε στους Ολύμπους και είχαμε την ευλογία να κολυμπάμε στα γαλαζοπράσινα νερά της, η Αγία Δύναμη αποτελεί μείγμα από παιδικές αναμνήσεις, ξέγνοιαστες μέρες λουσμένες στο φως, μουσική, χορούς με τους συγχωριανούς μας, αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει, καταφύγιο, σεβασμός, αλμύρα, έρωτας,λιμάνι, αταξίες, περιπέτεια, ταξίδια, άμμος, παιχνίδι, όνειρα και παράλληλα κουράγιο και ελπίδα για να περάσουμε την αγάπη μας αυτή στις επόμενες γενιές!!! Για να απολαύσουν και τα παιδιά μας τον επίγειο αυτό παράδεισο!! "
 

Σχετικά Άρθρα