Στο πάρκινγκ του κολυμβητηρίου τεστ για κορωνοϊό

Ακούστε το ηχιτικό
Τρί, 08/12/2020 - 13:07
Ηχητικό απόσπασμα: 

Ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Δήμο Χίου και το Νομικό του Πρόσωπο στα πλαίσια της αποσυμφόρησης του Νοσοκομείου και με στόχο τον έλεγχο πολιτών για τον περιορισμό διάδοσης του covid 19 θα δημιουργήσουν "σταθμό" διένεργειας rapid test στο χώρο στάθμευσης του Κολυμβητηρίου.

Όπως είπε πριν λίγο, από το Ράδιο "Α" ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δ. Χίου, Γιάννης Μανάρας, σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ εξέτασε το χώρο, η υπηρσία πρασίνου του Δήμου θα εγκαταστήσει άμεσα δύο οικίσκους στο χώρο στάθμευσης και εκείνο που επιδιώκεται είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να μπορέσουν να γίνουν τα πρώτα τέστ.

"Οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται με το αυτοκίνητό τους και μέσα από αυτό θα λαμβάνεται το δείγμα προς εξέταση", διευκρίνισε ο κος Μανάρας λέγοντας ότι θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης και όποιος άλλος κρίνεται σκόπιμο να εξεταστεί από τους υγειονομικούς.

Θυμίζουμε ότι το κολυμβητήριο παραμένει κλειστό για τους αθλούμενους "λουκέτο" που σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου παρατείνεται έως και τις 7 Ιανουαρίου.

Σχετικά Άρθρα