Τα νέα μέτρα αλλάζουν ότι ξέραμε για την... ελληνική διασκέδαση

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 14/07/2021 - 13:27

«Επιτέλους έχουμε τα μέτρα για να ξέρουμε κι εμείς τι θα ισχύσει», ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου του σωματείου καταστημάτων εστίασης Κωνσταντίνου Βεζέρη, μετά τις νέες κυβερνητικές εξαγγελίες για την λειτουργία της εστίασης.

Σύμφωνα με τον ίδιο τα μέτρα αφορούν τους κλειστούς χώρους, που από αύριο Παρασκευή 16 Ιουλίου και μέχρι 31 Αυγούστου, θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους πελάτες, ελέγχοντας το πιστοποιητικό εμβολιασμού μέσω ειδικής εφαρμογής.

Ο κ.Βεζέρης εκτιμά ότι το συγκεκριμένο μέτρο θα δημιουργήσει προβλήματα κυρίως σε κέντρα διασκέδασης και όχι τόσο σε καφετέριες, καθώς μέχρι τον Οκτώβριο οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν τους εξωτερικούς χώρους.

«Σκεφτείτε ένα κέντρο διασκέδασης να έχει κλείσει ένα γάμο με 300 καλεσμένους από τους οποίους οι μισοί είναι εμβολισμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Βεζέρης.

Πρόβλημα στο… ταμείο εκτιμά ο κ. Βεζέρης ότι θα δημιουργήσει η υποχρέωση να είναι όλοι οι θαμώνες καθήμενοι καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «αυτό αλλάζει όσα ξέραμε για την Ελληνική Διασκέδαση».

Αναφορικά με την κίνηση στα καταστήματα εστίασης ο πρόεδρος του σωματείου καταστημάτων εστίασης υπογράμμισε ότι οι ελπίδες για αύξηση της κίνησης στρέφονται σε επισκέπτες της περιόδου 20 Ιούλιου με 20 Αυγούστου καθώς και στους φοιτητές με την προϋπόθεση ότι θα λειτουργήσουν φέτος κανονικά τα Πανεπιστήμια.

 

ta_nea_metra_allazoyn_oti_xerame_gia_tin._elliniki_diaskedasi

Σχετικά Άρθρα