Χίος, Τρίτη 4 Αυγούστου

Τι θα δείτε την Τετάρτη στο τηλεοπτικό Project Happiness

ΣΤΗΝ «ΑΛΗΘΕΙΑ TV» ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΤΟ YOU TUBE
Τρί, 15/01/2019 - 15:04
Πολλά θέματα και στο αυριανό Project Happiness

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Project Happiness, που προβάλλεται κάθε Τετάρτη 19.00 & 23.00 (και σε επανάληψη στις 15.00 της Πέμπτης) στην "Αλήθεια TV", συνεχίζουμε αυτή την εβδομάδα τη γνωριμία μας με τα συναισθήματα, με τον ψυχολόγο Μανώλη Κουκούλη, μαθαίνουμε τι είναι οι λιγούρες από τον κλινικό διαιτολόγο Αλέξανδρο Κουκούλη, αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία των κατοικιδίων μας με τη βοήθεια του στρατιωτικού κτηνίατρου Μάνου Βουγαζιανού, πάμε κομμωτήριο να διαλέξουμε κούρεμα με την καθοδήγηση της Κέλλυς Πάτρα, γνωρίζουμε έξυπνους τρόπους για να ανανεώσουμε το σπίτι μας από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Αγγελική Λω, ενώ η τεχνολόγος-γεωπόνος Μαρία Τσιαδή μας μιλά για τις απαραίτητες εργασίες στον κήπο μας αυτή την περίοδο.

Μην χάσετε και αυτή την εβδομάδα τη νέα ολόφρεσκη τηλεοπτική πρότασή μας. Και μην ξεχάσετε ότι μπορείτε να κάνετε εγγραφή και στο κανάλι της εκπομπής στο you tube.

 

Σχετικά Άρθρα

ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΡΙΕΤΙΑ
Τρί, 04/08/2020 - 15:31

Για τρία ακόμη χρόνια ανανεώθηκε η θητεία της Ελένης Κανταράκη στην διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου με την ίδια να εκφράζει την ικανοποίηση της που θα μείνει στην Χίο.

«Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Χίου έτσι ώστε να διεκδικήσει αύξηση των κλινών αλλά και πρόσληψη προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων», ανέφερε η κ.Κανταράκη τονίζοντας ότι κάθε τι που γίνεται στο Νοσοκομείο είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς.

Παράλληλα η διοικητής του Νοσοκομείου Χίου κατέθεσε την αισιοδοξία της για την ολοκλήρωση των εργασιών που θα λύσουν τα κτιριακά  προβλήματα  έτσι ώστε οι Χιώτες, όπως χαρακτηριστικά  ανάφερε, να έχουν το νοσοκομείο που τους αξίζει.