Χίος, Σάββατο 20 Απριλίου

Τρεις μήνες... μόνο, για τους Τρεις Μύλους

Τρί, 01/09/2015 - 15:46

Μέσα στους επόμενους τρεις μήνες πρέπει να δημοπρατηθεί, να ανατεθεί και να ολοκληρωθεί το «Τοπικό Κέντρο πληροφόρησης» στους Τρεις Μύλους του Βροντάδου, που προβλέπει, μεταξύ άλλων, βελτιωτικές παρεμβάσεις στους Μύλους, κατασκευή μουσείου καραβομαρακού, καθώς και συντήρηση του αλιευτικού σκάφους «ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» και η μεταφορά του στην περιοχή.

Ο χρόνος και σ’αυτήν την περίπτωση, όπως και για άλλα έργα του τρέχοντος ΕΣΠΑ, είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος, αφού οι ιθύνοντες του δήμου πρέπει να τρέξουν με χίλια.

Ο Αντιδήμαρχος, Στρατής Γδύσης, που αναφέρθηκε στο ενταγμένο στο Leader Αλιείας έργο, το οποίο είναι της τάξεως των 350.000 ευρώ, αιτιολόγησε την μέχρι τώρα καθυστέρηση στο χρονοβόρο της αδειοδότησης (από Αρχαιολογική Υπηρεσία, Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, ΓΕΝ, ΥΕΝ) και προσδιόρισε τη δημοπράτησή του στις αρχές του Οκτώβρη.

Σχετικά Άρθρα

Από το Κέντρο Κοινότητας Χίου
Παρ, 19/04/2019 - 16:16

Σήμερα το πρωί, στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χίου, με τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, επισκέφθηκαν το Ειδικό Γυμνάσιο Χίου, στην περιοχή του Κάμπου.

Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας πραγματοποίησαν δράσεις, παιδαγωγικού χαρακτήρα, ενώ εκ μέρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου διανεμήθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης στους μαθητές της σχολικής μονάδας.