Χίος, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Βρήκε 8.100 ευρώ και τα παρέδωσε!!

Δείτε το Βίντεο
Σάβ, 06/07/2019 - 12:12

Μια έκπληξη περίμενε την υπάλληλο της sky express Στέλλα Ξενάκη, όταν τελειώνοντας την απογευματινή της βάρδια στο Αεροδρόμιο Χίου βρήκε στον εξωτερικό χώρο, ένα σακίδιο που περιείχε 8100 ευρώ και δολάρια, καθώς και διαβατήρια και άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, όπως μας ανέφερε, ειδοποίησε την Ασφάλεια Χίου και παρέδωσε το σακίδιο προκειμένου να εντοπιστεί ο κάτοχος του.

«Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να κρατήσω τα χρήματα» αναφέρει, συμπληρώνοντος ότι οι αρχές που έχει λάβει από την οικογένεια της την κάνουν να πιστεύει ότι στη ζωή ότι καλό κάνεις σου επιστρέφεται.

Παράλληλα, όπως εξομολογείται στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV,  και η ίδια έχοντας πέσει θύμα ηλεκτρονικής απάτης είχε χάσει 4700 ευρώ και μπορεί να καταλάβει  το συναίσθημα της απώλειας.

Δεν περίμενε ότι θα έβρισκε τα χρήματα ο κάτοχος του σακιδίου  Θεόγνιος Γιακούμας, Ελληνοαμερικάνος από το Νεχώρι, που έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στην Χίο καθώς την επομένη εβδομάδα θα παντρέψει την κόρη του.

«Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο είδαμε ότι λείπει το σακίδιο με τα χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και ταξιδιωτικά έγγραφα και αμέσως ήρθα στην Ασφάλεια για να το δηλώσω» αναφέρει, συμπληρώνοντας ότι είχε μια ελπίδα ότι θα βρεθούν τα ταξιδιωτικά έγγραφα, ίσως κάπου πεταμένα, αλλά δεν περίμενε ότι θα του παραδοθεί με όλο το περιεχόμενο, το σακίδιο.

«Δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στην σημερινή κοινωνία» ανέφερε ο κ Γιακούμας, ευχαριστώντας συγκινημένος την Στέλλα Ξενάκη.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 15/10/2019 - 19:45

Κανονικά θα έπρεπε να είναι όλες οι νύχτες χωρίς ατυχήματα, αλλά συμβολικά έχει επιλεγεί μία σε όλη την Ευρώπη, κάτι που θα γίνει και στο νησί μας, το Σάββατο μετά τις 11.00 μ.μ. μεταξύ Καφετεριών της Προκυμαίας.

Όπως είναι γνωστό την συγκεκριμένη νύχτα γίνεται συμβολικά αυτό, που κανονικά έπρεπε να ισχύει για όλο το χρόνο. Ένας από την κάθε παρέα δεν πίνει καθόλου αλκοόλ.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην Τροχαία, που με επικεφαλής τον Διευθυντή της Παντελή Καλανδρόπουλο θα βρίσκεται στο σημείο, μαζί και με άλλους φορείς, για ενημέρωση, ποιος ξέρει και για καμιά έκπληξη.