Ζήσε... Μάη μου για το άνοιγμα της εστίασης

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 02/03/2021 - 14:39

Διαδικτυακή επιστημονική συζήτηση με θέμα «ΕΣΤΙΑΣΗ & COVID-19 από την θεωρία στην πράξη η βιώσιμη λειτουργία» διοργάνωσαν η πρωτοβουλία estiasigreece σε συνεργασία με τα Μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Covid-19».

Στην ημερίδα συμμετείχε ο Πρόεδρος του συλλόγου ιδιοκτήτων με τον πρόεδρο του Κώστα Βεζέρη να τονίζει ότι δόθηκαν εξηγήσεις από τους ειδικούς για το κλείσιμο της εστίασης λέγοντας ότι ειδικά τους χειμερινούς μήνες τα καταστήματα θα υπολειτουργούσαν καθώς δεν θα λειτουργούσαν οι εσωτερικοί χώροι.

Παράλληλα ο κ. Βεζέρης τόνισε ότι ζητήθηκε να υπάρχει και μέλος των επαγγελματιών εστίασης στις συζητήσεις για λήψη μέρων ενώ αναφορικά με το οριζόντιο κλείσιμο, ο ίδιος, τόνισε ότι έγινε για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού.

Στην συζήτηση μετείχαν ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, και ο καθηγητής Υγειονομικής κι Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.

Αναφορικά με το κρίσιμο ερώτημα για το πότε θα ανοίξει η εστίαση, δεν δόθηκε συγκεκριμένη απάντηση αλλά, όπως τόνισε ο Κώστας Βεζέρης, οι ενδείξεις κάνουν λόγο για άνοιγμα της εστίασης από τον Μάιο.

kalo._maio_to_anoigma_tis_estiasis

Σχετικά Άρθρα