Γ. Μανδάλας για διεθνές βραβείο στο γιαούρτι σε σκόνη: Eπιβεβαιώνει την ποιότητα του καινοτόμου προϊόντος

Δείτε το ΒίντεοΑκούστε το ηχιτικό
Τετ, 12/06/2024 - 13:09
Ηχητικό απόσπασμα: 

Για μια διεθνή διάκριση που επιβεβαιώνει την ποιότητα και το καλώς έχει του καινοτόμου προϊόντος των Mastihashop, 100% Ελληνικό Γιαούρτι σε Σκόνη, μέσα από ένα διεθνή διαγωνισμό, όπως είναι εκείνος του International Taste Institute, μίλησε σε συνέντευξή του στο Ράδιο - ΑΛΗΘΕΙΑ, ο Δ/νων Σύμβουλος της Mediterra, Γιάννης Μανδάλας, σημειώνοντας ότι η αξιολόγηση έγινε από διεθνούς εμβέλειας σεφ.

«Φανταζόμαστε ότι αρκετοί από τους καταναλωτές αναρωτιόντουσαν αν αυτή η σκόνη γιαουρτιού είναι πραγματικό γιαούρτι  ή όχι, οπότε υποβάλαμε αίτηση συμμετοχής και αξιολόγησης αυτού του προϊόντος, στο διεθνή Ευρωπαϊκό διαγωνισμό για τα taste Award.  Είχαμε την τύχη να πάρουμε αυτή τη διάκριση, που επιβεβαιώνει με όρους πια γαστρονομίας και γεύσης ότι το γιαούρτι είναι Ελληνικό, παραμένει ελληνικό και είναι ένα γιαούρτι όπως  το ονειρευόμαστε», ανέφερε ο κος Μανδάλας, ο οποίος βλέποντας τη μεγάλη εικόνα σημείωσε ότι στόχος είναι αυτό το προϊόν να ταξιδέψει σε μακρινές αγορές, σε περιοχές που οι καταναλωτές δεν έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ελληνικό γιαούρτι, όπως είναι οι χώρες της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής αλλά και κάποιες της Αφρικής. Παράλληλα σε Ευρώπη και Ελλάδα προτεραιότητα είναι τα ειδικά κοινά, όπως άνθρωποι που κάνουν κάμπινγκ, ιστιοπλοΐα, ή είναι στο βουνό αρκετές ημέρες, μπορεί όμως το συγκεκριμένο προϊόν να είναι μια λύση για το εξοχικό, ακόμη και για την παραλία.

allo_ena_vraveio_gia_ta_mastihashop_kai_tin_emh

Σχετικά Άρθρα