Κολλήσαμε... στο Σύνταγμα

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 22/06/2022 - 06:42

Παρουσία του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, του Βουλευτή Α. Μιχαηλίδη, του Περιφερειάρχη Αιιγαίου Κ. Μουτζούρη, Αντιπεριφερειαρχών κ.λ.π. πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης τοπικών προϊόντων της Χίου, υπό τον γενικό τίτλο «Άρωμα Χίου στο Σύνταγμα», που θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 24.6.2022 στον εκθεσιακό χώρου του Μετρό του Συντάγματος.

Τον Αγιασμό τέλεσε, ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος.

Στον χαιρετισμό του ο υπουργός Νότης Μηταράκης επεσήμανε: 

«Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Χίου, στον Πρόεδρο Παντελή Λεγάτο και σε όλους τους συνεργάτες του γι’ αυτή την πολύ σημαντική έκθεση στο κέντρο της Αθήνας.

Μία έκθεση που θα δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες χιλιάδες Αθηναίους, αλλά και επισκέπτες της πόλης να δουν το ισχυρό «παρών» του νησιού μας που στηρίζεται στην πρωτογενή παραγωγή, αλλά και στην παραγωγή προστιθέμενης αξίας. Σήμερα, αναδεικνύουμε το τουριστικό προϊόν της Χίου, έναν προορισμό που έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη του. Η Χίος είναι ένα νησί με ένδοξη ιστορία και μεγάλες προοπτικές για το μέλλον. Και είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ευκαιρίες.

Η Κυβέρνηση με τον νέο αναπτυξιακό νόμο επιδοτεί το Β. Αιγαίο, για να μπορέσουμε να ισχυροποιήσουμε τη παραγωγική μηχανή μας. Με τη διατήρηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στη Χίο, με τα σημαντικά έργα υποδομής που γίνονται, με την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης που μας πήγε πίσω στο παρελθόν, δίνουμε τις προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον.

Καλή επιτυχία στην έκθεση».

 

 

 

 

aroma_hioy_sto_syntagma

Σχετικά Άρθρα