Με άρωμα και γεύση Μαστίχας τα βραβεία PRIX DE BEAUTÉ 2022

Δευ, 28/11/2022 - 11:15

Μια εξαιρετική και λαμπερή βραδιά έζησαν, όλοι όσοι είχαν την τιμή και τη χαρά να παραβρεθούν, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, στην αίθουσα Grand Ballroom του εμβληματικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, όπου η ομορφιά έλαμψε με την ετήσια απονομή των βραβείων PRIX DE BEAUTÉ 2022.

Τα PRIX DE BEAUTÉ είναι ο πρώτος, πιο δημοφιλής και αξιόπιστος διαγωνισμός προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2000, σε συνεργασία με το περιοδικό BEAUTÉ και αναγνωρίστηκε ως ο κορυφαίος θεσμός του κλάδου

Στην εντυπωσιακή τελετή παρευρέθηκαν κορυφαία στελέχη του κλάδου των καλλυντικών, εκπρόσωποι διεθνών brands, καθώς και επίλεκτα μέλη από τους χώρους της διαφήμισης και της τηλεόρασης.

H MEDITERRA_mastihashop, είχε την ιδιαίτερη χαρά να είναι χορηγός σε αυτή την τελετή υψηλής αισθητικής, προσφέροντας το αυθεντικό Λικέρ Μαστίχα ENOSIS, ως ένα δροσερό και ευχάριστο ποτό υποδοχής, στους εξέχοντες προσκεκλημένους, αποσπώντας πολλά κολακευτικά σχόλια.

Το Λικέρ Μαστίχα ENOSIS, με 30% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, προσφέρεται είτε ως welcome drink είτε ως ένα εξαιρετικό χωνευτικό ενώ δίνει τόνο και χαρακτήρα στη δημιουργία πολλών μεσογειακών κοκτέιλς.

Το Λικέρ Μαστίχα Enosis, μπορείτε να το βρείτε στα mastihashop, στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mastihashop.com καθώς και σε επιλεγμένα μπαρ ξενοδοχείων και εστιατόρια.

 

Σχετικά Άρθρα