Χίος, Κυριακή 17 Νοεμβρίου

Όποιος θέλει ας ανοίξει για το κρουαζιερόπλοιο

Αλλά να τηρηθεί το εθνικό ωράριο μέχρι τις 9 μ.μ., δηλώνει η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χίου
Τετ, 24/07/2019 - 12:17

Ο Εμπορικός Σύλλογος ούτε προτρέπει, ούτε αποτρέπει τα μέλη του να ανοίξουν τα καταστήματά τους εν' όψει της έλευσης του κρουαζιερόπλοιου "Σαλαμίς" σήμερα στις 5.45 μ.μ. στο λιμάνι της Χίου αλλά όποιοι μείνουν ανοιχτοί θα πρέπει να τηρήσουν το εθνικό ωράριο μέχρι τις 9 το βράδυ και όχι μέχρι τις 11 που προβλέπεται η αναχώρηση του πλοίου.

Τα παραπάνω διευκρίνισε στο Ράδιο "Α" η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Βικτωρία Αμπαζή, η οποία προσωπικά δεν θα ανοίξει το κατάστημά της εκτιμά όμως ότι οι έχοντες γνώση για τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων, είτε το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου, είτε οποιοσδήποτε άλλος καλό θα ήταν να ενημερώνουν γι'αυτές ώστε με τη σειρά του ο σύλλογος να το κοινοποιεί στα μέλη του, ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσουν με τη σειρά τους να κάνουν.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Εξελέγη το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών
Κυρ, 17/11/2019 - 21:53

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Ε.Μ.Χ. Το νέο 9μελές συμβούλιο απαρτίζεται από τους, κατά σειρά ψήφων:

  1. Γιώργος Τούμπος του Ιωάννη, 23 ψήφοι
  2. Γιάννης Καπετάνος του Κων/νου, 19 ψήφοι
  3. Νεκτάριος Λυμπέρης του Φωτίου, 17 ψήφοι
  4. Κώστας Νεαμονίτης του Νικολάου, 17 ψήφοι
  5. Νίκος Νύκτας του Παναγιώτη, 17 ψήφοι
  6. Παντελής Σαραντάκης του Θεοδώρου, 17 ψήφοι
  7. Δημήτρης Αγκάς του Κων/νου, 14 ψήφοι
  8. Μίλτος Σταυρινούδης του Ιωάννη, 13 ψήφοι
  9. Κώστας Γανιάρης του Παύλου, 11 ψήφοι

Παλιά και νέα πρόσωπα στο νέο Συμβούλιο, με τον Γιώργο Τούμπο απ’ ό,τι φαίνεται να επανεκλέγεται και Πρόεδρος για 2η τετραετή θητεία και με χαρακτηριστικά την εκλογή του Κώστα Γανιάρη στην 9η θέση και την μη εκλογή του πρώην Προέδρου Ευθύμη Μονίαρου που «τερμάτισε» 10ος με 9 ψήφους.

Για το εποπτικό Συμβούλιο της Ένωσης εκλέχθηκαν: 1. Κώστας Βούκουνας του Σταματίου με 23 ψήφους, 2. Αναστάσιος Κουτσοδόντης του Ιωάννη με 10 ψήφους και 3. Ισίδωρος Γιαλούσης του Μιχαήλ με 9 ψήφους.