Χίος, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

Οταν μου είπαν για το βραβείο νόμιζα πως ήταν... πλάκα

Δευ, 06/11/2017 - 17:14

Λάμπει απ΄την χαρά του ο Μάκης Νεαμονίτης, από την διάκριση του γνωστού οργανισμού Cosmopolis Finezza, που ως γνωστόν λειτουργεί με ομάδα δημοσιογράφων και γευσιγνωστών, που επισκέπτονται και γευματίζουν «κρυφά» σε διάφορα εστιατόρια ανά την Ελλάδα, να κατατάξουν το εστιατόριο του «Οι Μύλοι», στα Ταμπάκικα, ανάμεσα στα δέκα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα.

Δεν σας κρύβω πως χάρηκα γιατί τι άλλο μας μένει, τα... λεφτά μήπως, μας έχουν γονατίσει όλους οι φόροι. Ομως θεωρώ ότι αυτή η διάκριση κάνει καλό και στο νησί γενικότερα.

Και ξέρετε την πλάκα, μας λέει ο Μιχάλης Νεαμονίτης; Επειδή και εγώ είμαι πλακατζής, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα φίλοι μου. Λέω εγώ σιγά τώρα να μη με βρήκε το Cosmopolis Finezza, μέχρι που διαπίστωσα πως ήταν αλήθεια. και να σκεφτείς ότι δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Αλλωστε προλαβαίνουμε από την δουλειά;

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 05/12/2019 - 15:16
Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στίβου 2018 στην Κω

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εξέδωσε Πρόσκληση, με την οποία καλεί τους Αθλητικούς Συλλόγους-Σωματεία και Φορείς του Βορείου Αιγαίου για την συμμετοχή τους στο ‘’Σχέδιο Δράσης-Αθλητισμός 2020’’, το οποίο με τη σειρά του θα αποτελέσει τμήμα του «Επιχειρησιακού Προγράμματος 2020» της Π.Β.Α.

Η Πρόσκληση Ενδιαφέροντος και το Έντυπο Υποβολής Αίτησης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (link: www.pvaigaiou.gov.gr/σχέδιο-δράσης/αθλητισμός/).

  • Οι Προτάσεις θα αφορούν την κατάρτιση ενός αθλητικού σχεδιασμού με δράσεις που θα συνδυάζουν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την τουριστική προβολή των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
  • Στόχος η συν διοργάνωση αθλητικών δράσεων με μαζικό χαρακτήρα, η συν διοργάνωση δράσεων με στόχο τις μικρές και αναπτυξιακές ηλικίες, & η ανάδειξη υφιστάμενων σημαντικών αθλητικών θεσμών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ‘’Σχέδιο Δράσης Αθλητισμού 2020’’ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αθλητισμού & Πολιτισμού και στα τηλέφωνα 22513-53913,914 & 22513-52122.

Η υποβολή των προτάσεων θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 20 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 15:00μ.μ. ηλεκτρονικά στο e-mail: athlitismos@pvaigaiou.gov.gr.