Πάρτε τεπόζιτα λέει στους Βρονταδούσους η ΔΕΥΑΧ

Σάβ, 22/05/2021 - 18:09

Η ΔΕΥΑΝΧ στο πλαίσιο της ομαλής υδροδότησης του Βροντάδου, για την καλοκαιρινή κυρίως περίοδο, ενημερώνει τους κατοίκους και δημότες της περιοχής:

Οι διαδικασίες της τοποθέτησης της νέας μονάδας αφαλάτωσης στην περιοχή Τρείς Μύλοι,από την πλευρά της ΔΕΥΑΝΧ προχωρούν σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την νομοθεσία και στόχος είναι να τοποθετηθεί η μονάδα το συντομότερο δυνατόν.

Υπάρχουν όμως αντιρρήσεις από δημότες οι οποίες έχουν εκφραστεί μέσω νομικής διαδικασίας, καθώς και υπαναχώρηση στην ομόφωνη αρχικά ληφθείσα απόφαση της Δ.Κ Βροντάδου.

Ως ΔΕΥΑΝΧ οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι οι εναλλακτικές μας ενέργειες για να μην λείψει το νερό από κανέναν είναι, η περιοδική υδροδότηση της μεσαίας και της υψηλής ζώνης του Βροντάδου από τις 15 Ιουνίου 2021 και η εξοικονόμηση νερού από την άσκοπη χρήση του.

Καλό θα είναι οι κάτοικοι έγκαιρα να φροντίσουν για την δημιουργία αποθηκευτικού χώρου στις ιδιοκτησίες τους, ούτως ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Προσπαθούμε για το καλύτερο με βάση τον σχεδιασμό μας, τις ληφθείσες αποφάσεις και την συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς και τους δημότες.

 

Σχετικά Άρθρα